Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. “Οχι” στις πλαστικές “ναι” στο έξυπνο μακιγιάζ
“Οχι” στις πλαστικές “ναι” στο έξυπνο μακιγιάζ

“Οχι” στις πλαστικές “ναι” στο έξυπνο μακιγιάζ

  • November 20, 2015
  • 0 Likes
  • 32 Views
  • 0 Comments

Ο Ναπολέων Περδής, ο ομογενής νέος “γκουρού” του μέικ-απ, ο οποίος εδώ και πέντε χρόνια θριαμβεύει στην Αμερική, συμβουλεύει τις γυναίκες, να αποφεύγουν τις πλαστικές επεμβάσεις, όσο γίνεται.


Προτιμότερο, λέει, είναι το «μπότοξ» (botox), οι ενέσεις δηλαδή, από μικρότερη ηλικία, όταν αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Φυσικά, προσθέτει, ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία και κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει τον άλλον τι να κάνει.
    
Υπάρχει όμως, ο τρόπος σήμερα η γυναίκα να είναι πάντα όμορφη και νέα, ανεξάρτητα από την ηλικία της, χωρίς απαραίτητα να καταφύγει στο νυστέρι. Φτάνει να μην το αφήσει πολύ αργά. Φυσικά, η δική του τέχνη συνίσταται στο “έξυπνο” μέικ-απ. Στην κάλυψη με ειδικό μέικ-απ των τοπικών ατελειών, όπως μαύρες σκιές κάτω από τα μάτια, φακίδες, πανάδες, σπιράκια  κ.λπ.
    
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ναπολέων κέρδισε τον τίτλο του “βασιλιά του μέικ-απ” σε διαγωνισμό τον οποίο προκήρυξε το περιοδικό “Elle“.
    
Ο Περδής βρίσκεται στην Αυστραλία για την προβολή του νέου βιβλίου του “Forever Flawless. How to Look Your Best at Any Age“. Σε ελεύθερη μετάφραση “Για πάντα Άψογη. Πώς να Φαίνεστε Τέλεια σε Οποιαδήποτε Ηλικία“.
    
Πηγή:  ΑΠΕ – ΜΠΕ
    
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline