Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Πως να της χαρίσεις διπλό οργασμό;
Πως να της χαρίσεις διπλό οργασμό;
Sex

Πως να της χαρίσεις διπλό οργασμό;

  • September 25, 2017
  • 0 Likes
  • 31 Views
  • 0 Comments

Είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν αρκετοί που θα ιδρώσουν διαβάζοντας τον τίτλο. «Εδώ με δυσκολία της έρχεται ο ένας κάποιες φορές.
    
Θα της προκαλέσω και δύο;» θα σκεφτείτε. Όχι, μην θεωρείτε εαυτούς ανίκανους ή άσχετους. Το να μην μπορείς να κάνεις τη σύντροφο σου να έρθει σε οργασμό μπορεί να οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες. Αν μάλιστα είσαι από τους τύπους που το προσπαθούν με κάθε τρόπο, τότε σίγουρα δεν πρέπει να νιώθεις μειονεκτικά.
    
Το ερώτημα είναι: γιατί σώνει και ντε διπλό οργασμό; Γιατί όχι τριπλό; Γιατί όχι έναν; Στο δεύτερο ερώτημα η απάντηση είναι προφανής. Αν καταφέρεις και την οδηγήσεις σε τρεις οργασμούς, πήγαινε αγόρασε στέμμα και σκήπτρο και κάτσε σε θρόνο. Στο τρίτο ερώτημα, που συνδέεται με το πρώτο, η απάντηση βρίσκεται σε μια νέα έρευνα. Εκεί συμμετείχαν πάνω από 1.000 γυναίκες και το 47% απάντησε ότι δεν τους αρκεί ο ένας οργασμός. Θέλουν δύο. Ούτε παραπάνω, ούτε παρακάτω. Just the two of them.
    
Στην έρευνα που έκαναν το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και η ιστοσελίδα σεξουαλικής αγωγής OMGYES, δεν έμειναν μόνο σε αυτό το ερώτημα. Επιχείρησαν να εμβαθύνουν και ρώτησαν τις γυναίκες που βρίσκονταν σε αυτό το ποσοστό, τον τρόπο που πετυχαίνουν οι σύντροφοι τους να τους οδηγήσουν σε δεύτερο οργασμό.
    
Μια πρώτη συμβουλή είναι η επιμονή στην στάση που δημιουργεί τον μεγαλύτερο ερεθισμό. Ακόμα κι αν ως άντρας είσαι στην άβολη πλευρά της στάσης, θα πρέπει να το υποστείς αν θες να πετύχεις τον στόχο. Αφού έγινε μια φορά, θα γίνει και δεύτερη. Επόμενη και πολύ πιο αποδοτική συμβουλή είναι η επαφή. Όσο διεισδύεις, καλό είναι να την ακουμπάς με μια πίεση στην κλειτορίδα και με έναν ρυθμό που θα αλλάζει απότομα.
    
Ένα άλλο κομμάτι που ανέδειξαν οι γυναίκες είναι πως οι σύντροφοι τους αποφεύγουν να το πάρουν πάλι από την αρχή. Αν λοιπόν έχει έρθει ο πρώτος οργασμός με διείσδυση, τότε και για τον δεύτερο θα αρκεστούν σε αυτό.
    
Ενώ θα πρέπει κανονικά να επαναλάβουν συγκεκριμένα προκαταρκτικά που άνοιξαν διόδους στην πρώτη φορά. Αυτά τα τρία είναι τα πιο χρήσιμα που έρχονται από τις ίδιες τις γυναίκες. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάς ότι και τα χέρια κάνουν θαύματα!
    
Πηγή: MensHealth.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: