Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Κατερίνη: Παρίστανε τον γιατρό του Δημοσίου και έπαιρνε χρήματα
Κατερίνη: Παρίστανε τον γιατρό του Δημοσίου και έπαιρνε χρήματα

Κατερίνη: Παρίστανε τον γιατρό του Δημοσίου και έπαιρνε χρήματα

  • June 23, 2014
  • 0 Likes
  • 18 Views
  • 0 Comments

altΣτη σύλληψη 52χρονου προχώρησε η υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, επειδή φέρεται να μεσολαβούσε προσποιούμενος τον γιατρό, σε διάφορες υποθέσεις αποσπώντας χρηματικά ποσά. Σύμφωνα με την αστυνομία, εξιχνιάστηκαν συνολικά δεκαέξι περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών το τελευταίο δίμηνο στην Κατερίνη.

Ειδικότερα, ο 52χρονος συνελήφθη για απάτη σε βάρος 46χρονης, από την οποία απέσπασε διαδοχικά χρηματικά ποσά με το πρόσχημα ότι θα μεσολαβούσε για τον προγραμματισμό χειρουργικής επέμβασης, παριστάνοντας τον γιατρό δημόσιου νοσοκομείου.

alt

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ο συλληφθείς φέρεται να εξαπάτησε με τον ίδιο τρόπο άλλους δεκατέσσερις πολίτες, δηλώνοντας ότι θα μεσολαβούσε για τον προγραμματισμό χειρουργικών επεμβάσεων, εξετάσεων και ραντεβού, ενώ με την ίδια ιδιότητα εξαπάτησε έναν εκ των προαναφερομένων πολιτών δηλώνοντας ότι θα μεσολαβούσε για την πρόσληψη σε κλινική συγγενικού του προσώπου.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, από τις αρχές του Μαΐου του 2014 έως σήμερα, ο 52χρονος απέσπασε από τα θύματα διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία ξεπερνούν συνολικά το ποσό των 1.250 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline