Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Διάλεξη με θέμα το Patching στον Πολυχώρο PhysioPolis στο Χαλάνδρι
Διάλεξη με θέμα το Patching στον Πολυχώρο PhysioPolis στο Χαλάνδρι

Διάλεξη με θέμα το Patching στον Πολυχώρο PhysioPolis στο Χαλάνδρι

  • April 11, 2014
  • 0 Likes
  • 10 Views
  • 0 Comments

altΤο B. Aslanis Training Team σε συνεργασία με το PhysioPolis, Πολυχώρο Φυσικοθεραπευτικής Αποκατάστασης και Σωματικής Ευεξίας, σας προσκαλούν σε Ανοικτή Παρουσίαση – διάλεξη με καλεσμένο τον Δρ. Δημήτρη Γιαμαλή, Ειδικό Παθολόγο – Διαβητολόγο, certified Lifewave Practioner & μέλος της επιστημονικής ομάδας Β. Aslanis Training Team.

•    Θέμα: Το Patching της Lifewave. Γνωρίστε το και μάθετε για τη διαφορετική προσέγγιση στην αποκατάσταση θεμάτων υγείας & αποτοξίνωσης.

•    Ημέρα: Παρασκευή, 11 Απριλίου – 6.30 – 8.30 μμ (προσέλευση 6.00-6.30 μμ)

•    Τοποθεσία: Physiopolis, Παπαναστασίου Αλεξάνδρου 3 & Αγίας Παρασκευής 111, Χαλάνδρι (Σταθμός Μετρό Αγίας Παρασκευής) Αθήνα, τηλ. 2106800175.

Η διάλεξη απευθύνεται σε καθημερινούς ανθρώπους, αλλά & σε επιστήμονες υγείας με επαγγελματικό προσανατολισμό.

Πρόκειται για μία καινούργια προσέγγιση της υγείας, βασισμένη σε καινούργια & επαναστατική γνώση για ποιότητα ζωής, γιατί μπορούμε να ζήσουμε πολλά χρόνια υγιείς χωρίς επιπρόσθετες χημικές ουσίες, που φθείρουν τον οργανισμό και δημιουργούν πρόωρη γήρανση.

Στην ομιλία του ο Δρ. Δημ. Γιαμαλής, θα αναλύσει διάφορες μεθόδους αποτοξίνωσης με επιθέματα (patches) νανοτεχνολογίας Lifewave, που μπορούμε να ακολουθήσουμε εύκολα και αποτελεσματικά στην καθημερινότητα μας για μόνιμα αποτελέσματα, βελτιώνοντας σε υψηλό επίπεδο την υγεία μας, ενώ παράλληλα χάνουμε τα περιττά κιλά που μας απασχολούν.

alt

Στο τέλος της διάλεξης ο Δρ. Δημ. Γιαμαλής θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα υποδείξει τρόπους που μπορούμε να διαχειριστούμε τις παθολογίες μας με το Patching.

Η καινούργια τεχνολογία της LifeWave, στηρίζεται στην διέγερση των βελονιστικών σημείων του ανθρωπίνου σώματος, τους λεγόμενους μεσημβρινούς ή κανάλια επικοινωνίας μέσω βιοσυντονισμού και επιτρέπει τον οργανισμό να προβεί σε αυτο-ίαση, στοχεύοντας σε μία θεαματική αντιγήρανση.

Είναι μία καινούργια τεχνική, ασφαλής & αποτελεσματική, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γιατρούς και θεραπευτές ως μία συμπληρωματική αγωγή για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα, μιας και μειώνεται θεαματικά ο χρόνος της αποθεραπείας.

Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και με ασφάλεια από άτομα που επιθυμούν να ζήσουν την καθημερινότητα τους υγιείς και χωρίς χημικές ουσίες, όπως ακριβώς συμβαίνει με την εφαρμογή των επιθεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες:

Γραμματεία PhysioPolis
Πολυχώρος Φυσικοθεραπευτικής Αποκατάστασης & Σωματικής Ευεξίας
Παπαναστασίου 3, Χαλάνδρι
Τηλ. & Fax. 2106800175 – 2106810868
facebook: physiopolis.official
web- site: www.physiopolis.gr

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline