Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Περπάτημα ζωής και ελπίδας: ‘Χαμογέλα… Μη Σταματάς’
Περπάτημα ζωής και ελπίδας: ‘Χαμογέλα… Μη Σταματάς’

Περπάτημα ζωής και ελπίδας: ‘Χαμογέλα… Μη Σταματάς’

  • September 26, 2017
  • 0 Likes
  • 14 Views
  • 0 Comments

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε και φέτος σε Αθήνα, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Λάρισα, Πάτρα, Πύργο, Ρόδο και Σύρο, το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» που πραγματοποίησε η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) , ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και ο Σύλλογος Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ» με τη συνεργασία του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Novartis Hellas, Pfizer & Stilvi.
    
Με κεντρικό μήνυμα “Χαμογέλα… Μη Σταματάς”, η εκδήλωση είχε σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης των ρευματικών παθήσεων. Ο κόσμος που συμμετείχε στην εκδήλωση πραγματοποίησε περπάτημα 1χλμ, 500μ. και 250μ.  ενώ συμμετείχε στις συνεδρίες φυσικοθεραπείας, Τάι Τσι Τσουάν, επεμβατικής Yoga και θεραπευτικού pilates.
    
«Το περπάτημα είναι η ιδανικότερη και πιο απλή μορφή άσκησης, ανεξάρτητα από την ηλικία και τη φυσική κατάσταση» τόνισε κατά τη διάρκεια σχετικής ολιγόλεπτης ομιλίας στην εκδήλωση των Αθηνών, ο κος Σταύρος Σταθόπουλος, φυσικοθεραπευτής, ΠΓΝΑ «Ευαγγελισμός» και μέλος Δ.Σ. του Περιφεριακού Τμήματος Αττικής του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. «Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή διάθεση και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Είτε στο πάρκο, είτε στο δρόμο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θελήσετε ή βρείτε το χρόνο, περπατήστε».
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: