Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Πάτρα: Επιδεινώθηκε η υγεία της 27χρονης που νοσηλεύεται μετά από τον εμβολιασμό της
Πάτρα: Επιδεινώθηκε η υγεία της 27χρονης που νοσηλεύεται μετά από τον εμβολιασμό της

Πάτρα: Επιδεινώθηκε η υγεία της 27χρονης που νοσηλεύεται μετά από τον εμβολιασμό της

  • July 5, 2021
  • 0 Likes
  • 108 Views
  • 0 Comments

Δραματική επιδείνωση της κατάστασης της 27χρονης από την Κέρκυρα, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, μετά την επιπλοκή που εμφάνισε στην υγεία της αφότου έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson, σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες.

Η νεαρή κοπέλα εμβολιάστηκε πριν μερικές ημέρες, ενώ αργότερα εμφάνισε σοβαρά συμπτώματα αδυναμίας κίνησης, παράλυσης άκρων και κατάπτωσης.

Άμεσα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαιτέρως σοβαρή.

«Κατά 99% έχει μια επιπλοκή σαφώς σχετιζόμενη με το εμβόλιο», ανέφερε ο Αργύρης Συμεωνίδης, Καθηγητής Αιματολογίας και Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που η κοπέλα εμφάνισε τα συμπτώματα, είχε την ενδεδειγμένη περίθαλψη από τους συναδέλφους του Νοσοκομείου Κέρκυρας», πρόσθεσε ο καθηγητής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • Μοιραστείτε: