Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

  • September 15, 2011
  • 0 Likes
  • 30 Views
  • 0 Comments
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Μ.Sc. ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ – ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ


Η Βασιλική Παπαδημητρίου σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «Διεθνή Ιατρική και Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» από την Ιατρική Σχολή Αθηνών με βαθμό 8,97 Άριστα.
.
Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου (αρ. άδειας: 2336/8-4-2005). Έχει ειδικευτεί στην υπαρξιακή-συστημική-οικογενειακή ψυχοθεραπεία και στην τραυματοθεραπεία (E.M.D.R).
.
Κατέχει πιστοποιήσεις, B.L.S. (Basic Life Support) και A.E.D. (Automated External Defibrillator), «Ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής».
.
Γνωρίζει ελληνική νοηματική γλώσσα, αγγλικά και ισπανικά.
.
Διαθέτει διδακτική εμπειρία στα Ι.Ε.Κ. του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, αλλά και συγγραφική δραστηριότητα, με παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια, όπως «Η Επίδραση της Υπογονιμότητας στην Ποιότητα Ζωής» στο 1ο Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, «Στίγμα και Σχιζοφρένεια» στο 1ο Συνέδριο Επιστημόνων Χρονίως Πασχόντων. Από το 2001 έως σήμερα έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων και ημερίδων.
.
Έχει παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις στο Ψ.Ν.Α. πάνω στην ψυχοπαθολογία ενηλίκων, στο Κ.Ε.Κ. του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας πάνω στην ψυχιατρική μεταρρύθμιση, στο Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο πάνω στην ομαδική ανάλυση, το ψυχόδραμα, την οικογενειακή θεραπεία και την ψυχοθεραπευτική αξιολόγηση.
.
Έχει εργαστεί στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας, στο Κέντρο Προστασίας Ατόμων με Αναπηρίες Ο Αριστεύς, στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ο Αριστεύς, στο ευρωπαϊκό κοινοτικό πρόγραμμα Equal, στο Ι.Ε.Κ. του Ε.Κ.Α.Β. Αθηνών, στο 3ο Ψυχιατρικό Τμήμα Εισαγωγών του Ψ.Ν.Α. και σε χώρους κράτησης μεταναστών της ΕΛ.ΑΣ. Από το 2011 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην περιοχή των Σεπολίων και διεξάγει ατομικές, οικογενειακές και συνεδρίες ζεύγους.
.
Στοιχεία επικοινωνίας:
.
Βασιλική Παπαδημητρίου
Ψυχολόγος Μ.Sc. Ιατρικής
Υπαρξιακή – Συστημική Ψυχοθεραπεία
Διεύθυνση: Γερακίου 33, 104 43, Σεπόλια, Αθήνα
Τηλ. 2105143940 – Κιν. 6983979780

e-mail: info@papadimitriouvasiliki.gr   
web-site: www.papadimitriouvasiliki.gr

  • Μοιραστείτε: