Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ‘Οπαδοί Ζωής’ από τη Novartis Hellas
‘Οπαδοί Ζωής’ από τη Novartis Hellas

‘Οπαδοί Ζωής’ από τη Novartis Hellas

  • June 4, 2014
  • 0 Likes
  • 29 Views
  • 0 Comments

altΤη δική της σελίδα, στο facebook, έχει πλέον η ενέργεια «Οπαδοί Ζωής», που διοργανώνεται από τη Novartis Hellas, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, με σκοπό την Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση του κοινού για τη Δωρεά Οργάνων και Ιστών.

Συγκεκριμένα, μέσα από τη σελίδα www.facebook.com/opadoizois, οι χρήστες καλούνται να σταθούν δίπλα στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και στην απόφασή της να στηρίξει τη δωρεά οργάνων, μέσω της εφαρμογής «Μπες στην ομάδα». Μπαίνοντας στην εφαρμογή, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν μία δική τους φωτογραφία, να επιλέξουν τη φωτογραφία του αγαπημένου τους παίκτη της Εθνικής Ομάδας και να την κοινοποιήσουν, γνωστοποιώντας, έτσι, στους φίλους τους τη θετική τους στάση απέναντι στη δωρεά οργάνων.

Η σελίδα παρέχει, επίσης, πληροφορίες σχετικά με την Δωρεά Οργάνων αλλά και την πορεία της Εθνικής Ομάδα Ποδοσφαίρου, πρέσβειρας της ενέργειας «Οπαδοί Ζωής», στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Η εκστρατεία υλοποιείται με τη στήριξη του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος (ΗΠΑρxω), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών (ΠΟΝ) και του Συλλόγου Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών (ΣΥ.ΒΑ.ΚΑ.ΠΑ.) και υποστηρίζεται με ραδιοφωνικό, τηλεοπτικό σποτ και έντυπη καταχώρηση.

alt

Λίγα Λόγια για τη Novartis

Η Novartis AG στον Τομέα της Υγείας παρέχει λύσεις στις αναφυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Επικεντρωμένη αποκλειστικά στον Τομέα αυτό, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα, εμβόλια και διαγνωστικά, καθώς και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2013, επενδύθηκαν περίπου 10 δις δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 136.000 εργαζομένους και δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 140 χώρες του κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή διεύθυνση: www.novartis.com

Η Novartis είναι στο Twitter. Εγγραφείτε για να ακολουθείτε τη @Novartis στο twitter.com/novartis .

Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα και στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται περισσότερα από 600 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.novartis.gr .

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline

  • Μοιραστείτε: