Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ουκρανία: Ρεκόρ θανάτων και νέων κρουσμάτων κορονοϊού σε μια μέρα
Ουκρανία: Ρεκόρ θανάτων και νέων κρουσμάτων κορονοϊού σε μια μέρα

Ουκρανία: Ρεκόρ θανάτων και νέων κρουσμάτων κορονοϊού σε μια μέρα

  • October 22, 2021
  • 0 Likes
  • 43 Views
  • 0 Comments

Ρεκόρ θανάτων από την COVID-19 και νέων κρουσμάτων του κορονοϊού κατέγραψε το περασμένο 24ωρο η Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Τα στοιχεία του υπουργείου δείχνουν ότι τα νέα κρούσματα αυξήθηκαν σε 22.415 κατά τη διάρκεια του προηγούμενου 24ωρου, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 20.341 νέων κρουσμάτων που είχε ανακοινωθεί στις 3 Απριλίου.

Οι θάνατοι που καταγράφηκαν χθες ανήλθαν σε 546, ξεπερνώντας τους 538 που είχαν ανακοινωθεί στις 19 Οκτωβρίου και ήταν ο υψηλότερος αριθμός από τότε που ξέσπασε η πανδημία.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που καταγράφονται καθημερινά στην Ουκρανία, η οποία έχει πληθυσμό 41 εκατομμυρίων κατοίκων, έχει αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες και η κυβέρνηση ενίσχυσε τα περιοριστικά μέτρα λοκντάουν τον περασμένο μήνα.

Επίσης παρέτεινε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η οποία επιτρέπει στις αρχές να επιβάλουν περιορισμούς ως το τέλος του έτους για να μπορέσουν να θέσουν υπό έλεγχο την επιδημία.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό στην Ουκρανία ανέρχεται πλέον σε 2,7 εκατομμύρια, ενώ αυτών που έχουν χάσει τη ζωή τους από την COVID-19 σε 62.389.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


  • Μοιραστείτε: