Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Οργανώστε το ιατρείο σας με ένα σύγχρονο ιατρικό λογισμικό
Οργανώστε το ιατρείο σας με ένα σύγχρονο ιατρικό λογισμικό

Οργανώστε το ιατρείο σας με ένα σύγχρονο ιατρικό λογισμικό

  • November 21, 2017
  • 0 Likes
  • 30 Views
  • 0 Comments

Τα ιατρικά λογισμικά πλέον έχουν αναπτυχθεί σε πολύ καλό βαθμό για να οργανωθεί κάθε Ιατρείο αλλά και να εξυπηρετηθεί κάθε επαγγελματίας υγείας.
    
Ένα σύγχρονο ιατρικό λογισμικό όπως το MedOrganizer το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε Δωρεάν, είναι μία πολύ καλή λύση για εξοικονόμηση χρόνου στους επαγγελματίες υγείας. 
    
Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της εύκολης καταχώρησης και αναζήτησης των ασθενών, των επισκέψεων, των ραντεβού, των υπενθυμίσεων καθώς και σκαναρισμένων εγγράφων που μπορεί να είναι ιατρικές εξετάσεις ή γνωματέυσεις των ασθενών σας.
    
Έχοντας αποθηκευμένο το Ιατρικό Ιστορικό του κάθε ασθενή σας, κερδίζεται πολύ χρόνο και επιτυγχάνεται η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση τους. Με αυτό τον τρόπο δεν κουράζετε τους ασθενείς να επαναλαμβάνουν το ιστορικό τους και σας εμπιστεύονται περισσότερο. Με Δωρεάν εγγραφή στο MedOrganizer και τη χρήση του μπορείτε να επιτύγχεται την καλύτερη οργάνωση του Ιατρείου σας και να εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο!
    
Γιατί το MedOrganizer
    
•    Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με έμπειρους γιατρούς για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ενός σύγχρονου Ιατρείου. Αποτέλεσμα της χρήσης του είναι η εξοικονόμηση χρόνου για τους ιατρούς αλλά και η βέλτιστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση για τους ασθενείς.
    
•    Είναι εύχρηστο, ευέλικτο και προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, τάμπλετ, κινητό). Παρέχει ασφαλή φύλαξη των δεδομένων. Είναι παραμετροποιήσιμο και προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε ιατρού. Ενημερώνεται και προσαρμόζεται διαρκώς στις σύγχρονες τάσεις.
    
•    Το MedOrganizer διατίθεται με συνδρομή ή με αγορά. Ανάλογα με τις δυνατότητες που επιθυμείτε μπορείτε να επιλέξετε το συνδρομητικό πακέτο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Η διακοπή της συνδρομής μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή θέλετε έχοντας τη δυνατότητα εξαγωγής των δεδομένων σας.
    
Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα.
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: