Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ‘Μία Χώρα Μια Φωνή’: Η συναυλία του φιλανθρωπικού οργανισμού ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ’
‘Μία Χώρα Μια Φωνή’: Η συναυλία του φιλανθρωπικού οργανισμού ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ’

‘Μία Χώρα Μια Φωνή’: Η συναυλία του φιλανθρωπικού οργανισμού ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ’

  • June 25, 2014
  • 0 Likes
  • 36 Views
  • 0 Comments

altΟι δημοφιλείς καλλιτέχνες Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Stavento ενώνουν τις φωνές τους σε μία μοναδική συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης με τίτλο: «Μία Χώρα Μια Φωνή» την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, ώρα 21:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α).

Η συναυλία πραγματοποιείται από τον ΑΝΤ1 και τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την υποστήριξη παιδιών και ευπαθών οικογενειών.

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιουνίου στις 12:30 στο Electra Palace, με τους δημοσιογράφους και συντάκτες για τη Συναυλία “Μια Χώρα, Μια Φωνή”.

alt
O Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, με το Γεν. Διευθυντή του φιλανθρωπικού οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Κ. Δήμτσα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους καλλιτέχνες και συντελεστές της διοργάνωσης

Το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, το “THE VOICE” που ένωσε εκατομμύρια τηλεθεατές κατά τη διάρκεια προβολής του, γίνεται αφορμή για μια μεγάλη αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας. Οι πιο δυνατές φωνές της Ελλάδας, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου & Μιχάλης Stavento ενώνονται μαζί με τη φωνή όλων μας στη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, για μια και μοναδική βραδιά και για έναν σημαντικό σκοπό. Με το σύνθημα “MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ”.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης της διοργάνωσης από τον Δήμο Αμαρουσίου ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Με αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης περιμένουμε την ανταπόκριση των χιλιάδων ευαισθητοποιημένων πολιτών να συνδράμουν στο σημαντικό έργο του οργανισμού «Αποστολή» και στη πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 στηρίζοντας ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως είναι τα παιδιά και οι ευπαθείς οικογένειες».

alt

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Κωνσταντίνος Δήμτσας, αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία της Αποστολής με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με την ίδρυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής αλλά και μέσω των διαφόρων δράσεων όπως είναι η συγκέντρωση φαρμάκων σε Δήμους της Αττικής και το πρόγραμμα Ιατρικού Ελέγχου 3ης ηλικίας. Η φιλανθρωπική συναυλία αποτελεί ακόμα μία ευκαιρία συνεργασίας με σκοπό την προσφορά και την αλληλεγγύη.

Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος Αμαρουσίου εξασφάλισε εισιτήρια στην προνομιακή τιμή των 7 ευρώ. Τα εισιτήρια διατίθενται στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα, τηλ. 213 2038000).

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Πηγή: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline