Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Μεγάλος νικητής των Healthcare Business Awards με 6 χρυσά βραβεία
Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Μεγάλος νικητής των Healthcare Business Awards με 6 χρυσά βραβεία

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Μεγάλος νικητής των Healthcare Business Awards με 6 χρυσά βραβεία

  • October 11, 2017
  • 0 Likes
  • 24 Views
  • 0 Comments

Τις περισσότερες διακρίσεις απέσπασε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στα Healthcare Business Awards, εξασφαλίζοντας 6 χρυσά βραβεία που αναδεικνύουν το κύρος και την επιχειρηματική αριστεία του. Τα βραβεία παρέλαβαν σε ειδική τελετή στελέχη του Ομίλου.
        
Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών βραβεύτηκε στις κατηγορίες «Επενδυτική Δραστηριότητα», «Συμβολή στην Απασχόληση», «Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού», «Ποιότητα Υπηρεσιών», «Νοσοκομείο Φιλικό προς το Περιβάλλον» και «Επικοινωνία».
        
Τα βραβεία Healthcare Business Awards διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά από τον εκδοτικό Οίκο Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη κορυφαίων επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Υγείας.
        
Οι διακρίσεις έρχονται να επιβραβεύσουν τη σταθερή και δυναμική επενδυτική δραστηριότητα του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρά το δύσκολο περιβάλλον, καθώς και τη στήριξη της οικονομίας μέσω της σημαντικής προσφοράς θέσεων εργασίας. Επιπρόσθετα, αναδεικνύουν τη συντεταγμένη προσπάθεια του Ομίλου, ώστε η Ελλάδα να γίνει προορισμός Ιατρικού Τουρισμού, παρέχοντας υπηρεσίες με βάση τις πλέον σύγχρονες και αυστηρές πιστοποιήσεις. Επιβραβεύουν ακόμη την προσήλωση του Ομίλου στην υιοθεσία του πιο αυστηρού περιβαλλοντικού προτύπου. Τέλος, είναι μία αναγνώριση της επιτυχημένης στρατηγικής επικοινωνίας  που συνδυάζει πληθώρα μέσων επιβεβαιώνοντας την καινοτομία και την εξωστρέφεια του.
        
Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Χρήστος Αποστολόπουλος, δήλωσε: «Οι τιμητικές αυτές διακρίσεις, που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι οι περισσότερες από κάθε άλλο brand στο χώρο της υγείας,  αποτελούν επιβράβευση των προσπαθειών μας και ενισχύουν τη δέσμευση μας απέναντι στους ασθενείς μας, τους εργαζόμενούς μας και τους συνεργάτες μας. Με γνώμονα την καινοτομία και την αριστεία, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα εξακολουθήσει  να απαντά στην κρίση με νέες επενδύσεις σε υπερσύγχρονες υποδομές, κορυφαίες τεχνολογίες και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, αναβαθμίζοντας διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών του, με στόχο η χώρα σύντομα να αποτελέσει διεθνή προορισμό Ιατρικού Τουρισμού».
        
Φωτογραφία από αριστερά: Γεώργιος Μπουτσιούκος, Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Μανώλης Μαρκόπουλος, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Γενικός Διευθυντής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Χριστίνα Δουμπαλή, Διευθύντρια Τμήματος Διεθνών Ασθενών Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Γιάννης Καλοφυσούδης, Διευθυντής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Μέτρησης Αποτελεσματικότητας Κλινικών Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Νικόλαος Μόσχος, Διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Σάββας Καραγιάννης, Communications Manager Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Βιβή Τσαδήμα, Διεύθυνση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Μέτρησης Αποτελεσματικότητας Κλινικών Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: