Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Οι 3 top πλαστικές επεμβάσεις
Οι 3 top πλαστικές επεμβάσεις

Οι 3 top πλαστικές επεμβάσεις

  • June 2, 2021
  • 0 Likes
  • 49 Views
  • 0 Comments

Η Δρ. Σεφέρη-Δανιήλ Αναστασία, Πλαστικός Χειρουργός, αναφέρει στο Υγείαonline.gr, ποιες είναι οι 3 πιο δημοφιλείς πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.

…η τριπλή γοητεία της μεταμόρφωσης. Η πλαστική χειρουργική είναι ένας ιδιαίτερος κλάδος, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και πολλές ιδιαιτερότητες σε ένα άτομο που θέλει να αλλάξει την εικόνα του και την παρουσία του στην καθημερινότητά του, σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ήδη από την φύση των γυναικών, είναι αξιοπαρατήρητο, το γεγονός της μη ικανοποίησης τους. Έτσι, βλέποντας γυναίκες αδύνατες, που είναι το πρότυπο της ομορφιάς, θέλουν να τους μοιάσουν και να αποκτήσουν την γραμμή και την σιλουέτα που θέλουν. Παρόλα αυτά οι περισσότερες επιλέγουν να επιδιορθώσουν τις λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά στο πρόσωπό τους ή σε εξατομικευμένα σημεία στο σώμα τους.

Αν λάβουμε υπ όψιν τις 3 επεμβάσεις που έχουν υψηλότερη ζήτηση, μπορούμε να εστιάσουμε και στα μέρη, τα οποία χρειάζονται τις περισσότερες φορές επιδιόρθωση.

1)  Αυξητική στήθους: η νούμερο ένα επέμβαση, η οποία προσθέτει λίπος μέσω σιλικόνης στο στήθος-μπούστο, το μέρος του σώματος που χαρακτηρίζει την γυναικεία ομορφιά και την κάνει να υπερέχει. Σημείο, το οποίο αν είναι καλλίγραμμο και «γεμάτο», κάνει μία γυναίκα θελκτική. Για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση, πρέπει να προγραμματιστούν και να γίνουν αρκετές επισκέψεις στον γιατρό για να διαλευκανθούν πολλά στοιχεία, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν επιπλοκές.Με την λήψη του κατάλληλου ιστορικού και εξηγώντας ο ασθενής στον γιατρό ποιο θα ήθελε να είναι το αποτέλεσμα, είναι εφικτό να υπάρχουν και οι κατάλληλες βάσεις και δεδομένα ώστε να στηριχθεί η μετέπειτα επέμβαση. Στο 99% η επέμβαση είναι πετυχημένη και χρησιμοποιείται σιλικόνη για να μεγαλώσει το στήθος και στις δύο πλευρές. Ο πλαστικός στην ουσία, προκαλεί μέσα από τομές τις απαραίτητες θήκες για να τοποθετηθούν τα ενθέματα σιλικόνης. Η επιστροφή στην καθημερινότητα μετά την μεγέθυνση μαστών γίνεται μέσα σε μία μέρα, χωρίς την αντιμετώπιση κάποιας δυσκολίας.

2)  Λιπογλυπτική: Μερικοί δεν συμφωνούν με τον όρο πλαστική επέμβαση, από την στιγμή που απλά αφαιρεί λίπος από το εσωτερικό του δέρματος, με την βοήθεια του ηλεκτρικού ρεύματος και εμβολών, οι περισσότεροι όμως έχουν αποδεχθεί τον όρο. Σε μεγαλύτερο ποσοστό μία γυναίκα, λόγω της ψυχολογικής παραμέτρου δεν παραδέχεται και αποδέχεται ότι πραγματοποίησε μία επέμβαση, αλλά μία ιατρική επιδιόρθωση για λόγους αισθητικούς.Στη διαδικασία της λιπογλυπτικής είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα, καθώς εδώ ο γιατρός στοχεύει στην επιδιόρθωση μίας περιοχής που εκτείνεται σε πολύ μικρό μήκος. Η αφαίρεση λίπους επιτυγχάνεται με προηγμένη τεχνική κατά την οποία υπάρχει τοπική νάρκωση. Οι κατεξοχήν περιοχές που επιζητούν την μείωση των λιποαποθηκών είναι η κοιλιά και οι γλουτοί. Δευτερευούσης σημασίας είναι τα μπράτσα και οι γάμπες.

Η χρήση λέιζερ έχει έρθει και στην λιποαναρρόφηση, πλήρως αποδεκτή από τους γιατρούς, αλλά όχι δοκιμασμένη αρκετά, ώστε να είμαστε σε θέση να μιλάμε για μόνιμα και άμεσα αποτελέσματα.

3)  Ρινοπλαστική: Είναι μία μέθοδος η οποία μπορεί να καλυφθεί επιτυχώς από έναν ΩΡΛ αλλά και από έναν πλαστικό χειρουργό. Στοχεύοντας στην πλήρη διαμόρφωση της ρινικής κοιλότητας από αισθητικής απόψεως είναι πολύ σημαντική η συμβολή του πλαστικού.Όταν υφίσταται στραβό διάφραγμα, η ροπή είναι διαφορετική και η συμμετοχή του ειδικευμένου γιατρού καθίσταται αναγκαία. Διαχωρίζεται σε δύο μορφές. Την κλειστή ρινοπλαστική κατά την οποία ο γιατρός δεν επηρεάζει το οστέινο κομμάτι της μύτης και την ανοιχτή, η οποία πραγματοποιείται στα μεγαλύτερα κέντρα σε όλο τον κόσμο, επηρεάζοντας εξ ολοκλήρου το εσωτερικό της μύτης.

Σαν φυσική συνέχεια στο υπόλοιπο πρόσωπο, αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό, ο γιατρός σε συνεργασία με τον ασθενή είναι σε θέση να χαρίσει την πιο όμορφη εικόνα. Έτσι λοιπόν λαμβάνοντας υπ όψιν τι είναι καλύτερο για εμάς, τι είναι το ιατρικά κατάλληλο και τι είναι αυτό που θα μας χαρίσει αυτοπεποίθηση, ευεξία και την μεγαλύτερη ικανοποίηση πρέπει η επιλογή να είναι προσεκτική και πολύ καλά μελετημένη.

Δρ. Σεφέρη-Δανιήλ Αναστασία
Πλαστικός Χειρουργός
www.seferi-plastics.gr

  • Μοιραστείτε: