Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ο Kanye West και οι συνέπειες της ψυχολογικής κατάρρευσης
Ο Kanye West και οι συνέπειες της ψυχολογικής κατάρρευσης

Ο Kanye West και οι συνέπειες της ψυχολογικής κατάρρευσης

  • October 9, 2017
  • 0 Likes
  • 11 Views
  • 0 Comments

Είναι ένας από τους πιο εμπορικούς ράπερ τα τελευταία χρόνια. Μαζί με την Kim Kardashian έχουν χτίσει μια αυτοκρατορία. Όμως η πνευματική του κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό, χρήζει υποστήριξης.
    
Οι δημόσιες τοποθετήσεις του αφήνουν πάντοτε απορίες σε όποιον τον ακούει. Ο Kanye West έχει ξενίσει πολλούς με διάφορες δηλώσεις του και πολλά γεγονότα της ζωής του οδήγησαν σε μια ψυχολογική κατάρρευση. Breakdown ολκής.
    
Αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν να πάρει πολλά κιλά και να μοιάζει με έναν κλασσικό μπαμπά από αυτούς που δεν έχουν ούτε τα λεφτά ούτε την σχέση με τη διασημότητα, ώστε να παραμένουν συνεχώς fit. Τα κιλά αυτά είναι απόρροια της κατάρρευσης του και γι’ αυτό πολλοί έσπευσαν να σταθούν στο πλάι του, καθώς βρέθηκαν εκείνοι που έκαναν fat shaming στον καλλιτέχνη. Γιατί μας απασχολεί η περίπτωση του Kanye;
    

    
Γιατί σε αντίθεση με αυτόν, υπάρχουν πολλοί που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση και πιθανότατα δεν είχαν ή δεν θα έχουν την δυνατότητα να επανέλθουν εύκολα στην προτεραία κατάσταση. Ο οργανισμός ταράζεται ταυτόχρονα με την ψυχολογία και το πνεύμα, με αποτέλεσμα όλο αυτό να δημιουργεί τις συνθήκες για αύξηση βάρους.
    
Παράλληλα, τα σχόλια που θα κάνουν όσοι δεν γνωρίζουν την κατάσταση θα επιτείνουν έτι περισσότερο την άσχημη ψυχολογία και θα ριζώσουν τα ανεπιθύμητα κιλά. Δεν είναι τυχαίο ότι το 40% των ατόμων που έχουν διαβήτη, πληρούν τα κριτήρια για να έχουν και κατάθλιψη.
    
Η κατάθλιψη ή όποια άλλη δυσοίωνη ψυχολογική πάθηση οδηγεί το άτομο σε δύο λύσεις. Το φαγητό και τα χάπια. Και τα δύο αλλάζουν τον μεταβολισμό και μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και την παχυσαρκία.
    
Πηγή: MensHealth.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: