Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Νίκος Καπραβέλος: «Γεμίζουν» οι ΜΕΘ στη Βόρεια Ελλάδα – «Θα ζήσουμε τραγωδίες»
Νίκος Καπραβέλος: «Γεμίζουν» οι ΜΕΘ στη Βόρεια Ελλάδα – «Θα ζήσουμε τραγωδίες»

Νίκος Καπραβέλος: «Γεμίζουν» οι ΜΕΘ στη Βόρεια Ελλάδα – «Θα ζήσουμε τραγωδίες»

  • November 1, 2021
  • 0 Likes
  • 49 Views
  • 0 Comments

Οριακή είναι η κατάσταση των νοσοκομείων της Βόρειας Ελλάδας όπως επιβεβαίωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

«Για την επόμενη εφημερία δεν έχουμε καμία κλίνη εντατικής διαθέσιμη, κάνουμε απεγνωσμένες προσπάθειες να διαμορφώσουμε χώρους σε χειρουργεία για να προστατέψουμε όσους τυχόν κινδυνέψουν» υπογράμμισε ο Νίκος Καπραβέλος μιλώντας για την πανδημία του κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα.

Τόνισε πως βρισκόμαστε εν μέσω μιας δύσκολης κατάστασης αναφορικά με την πανδημία, ενώ επεσήμανε για άλλη μια φορά πως «ή θα εμβολιαστούμε όλοι μαζί ή θα ζήσουμε τραγωδίες».

Όπως είπε η κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει με την επιβολή μέτρων, επισημαίνοντας ότι με τα σημερινά δεδομένα οδηγούμαστε προς τα βράχια, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά: «Κάτι πρέπει να κάνει ο καπετάνιος».

Στην ίδια εκπομπή βρέθηκε καλεσμένη η Πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ. H Ματίνα Παγώνη σημείωσε πως η πληρότητα σε Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα έφτασε το 95,7% ενώ στην Αθήνα το 75%.

Για μια ακόμη φορά τόνισε τη σημασία της τρίτης δόσης του εμβολίου, καθώς όπως είπε είναι ιδιαίτερα σημαντική ειδικά για όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα: «Κάνουμε έκκληση να εμβολιαστούν για την δική τους ασφάλεια».

ΑΠΕ-ΜΠΕ  • Μοιραστείτε: