Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ευρωκλινική Αθηνών: Νέο ιατρείο διάγνωσης και επεμβατικής θεραπείας πόνου
Ευρωκλινική Αθηνών: Νέο ιατρείο διάγνωσης και επεμβατικής θεραπείας πόνου

Ευρωκλινική Αθηνών: Νέο ιατρείο διάγνωσης και επεμβατικής θεραπείας πόνου

  • June 13, 2014
  • 0 Likes
  • 59 Views
  • 0 Comments

altΗ Ευρωκλινική Αθηνών ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Ιατρείου Διάγνωσης και Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου το οποίο θα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στους πάσχοντες από χρόνιο πόνο εφαρμόζοντας τα πρότυπα αντίστοιχων κορυφαίων Κέντρων Θεραπείας Πόνου του εξωτερικού.

Στόχος του Ιατρείου Διάγνωσης και Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η ανακούφιση των πασχόντων από χρόνιο πόνο εφαρμόζοντας ελάχιστα επεμβατικές, ειδικά σχεδιασμένες, τεχνικές για την αποτελεσματική θεραπεία επώδυνων διαταραχών, όπως ενδεικτικά  κεφαλαλγία / ημικρανία, παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, αρθραλγία, νευροπαθητικός πόνος, ισχαιμικός πόνος και καρκινικός πόνος. Eπικεφαλής του ιατρείου είναι ο κ. Παπαδόπουλος Δημήτρης, έγκριτος Επεμβατικός Ιατρός Πόνου ο οποίος διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία, υψηλή επιστημονική κατάρτιση, διαπίστευση FIPP (Eξειδίκευση στην Επεμβατική Θεραπεία Πόνου), και είναι διακεκριμένο μέλος του WIP (Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πόνου).

alt

Η Ευρωκλινική Αθηνών προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς να γνωρίσουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας του νέου της Ιατρείου και να πραγματοποιήσουν, Διαγνωστική Κλινική Εξέταση στην προνομιακή τιμή των 30€, κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 210 6416312 (Δευτέρα-Παρασκευή 8.00-16.00). Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Ιουλίου 2014.

Πηγή: Ευρωκλινική Αθηνών

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline