Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Νέα μεγάλη συλλογή φαρμάκων στον Άγιο Δημήτριο Αμπελοκήπων
Νέα μεγάλη συλλογή φαρμάκων στον Άγιο Δημήτριο Αμπελοκήπων

Νέα μεγάλη συλλογή φαρμάκων στον Άγιο Δημήτριο Αμπελοκήπων

  • July 7, 2014
  • 0 Likes
  • 44 Views
  • 0 Comments

altΟλοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 η δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου (Πανόρμου) στους Αμπελοκήπους.

Συγκεντρώθηκαν 35 μεγάλοι  σάκοι με φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό μεταξύ των οποίων και ενέσεις ινσουλίνης καθώς και ειδικά υποδήματα για διαβητικούς. Στη συλλογή φαρμάκων παρευρέθησαν ο Προϊστάμενος του Ναού Πάτερ Γεώργιος και ο Πάτερ Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης καθώς επίσης και  εθελοντές  του ιατρείου κοινωνικής αποστολής .

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης ανέφερε:

“Ευχαριστούμε από βάθους καρδίας όλους τους συμπολίτες μας που κάθε εβδομάδα ανταποκρίνονται σε αυτό το κάλεσμα ανθρωπισμού του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Σήμερα  συγκεντρώθηκαν   ενέσεις ινσουλίνης και ειδικά  υποδήματα για τους διαβητικούς, που εξαντλούνται πολύ  σύντομα και οι ασθενείς του ιατρείου μας τα είχαν τεράστια  ανάγκη. Η δράση μας αυτή ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες καθότι μαζεύτηκαν τόσοι πολλοί σάκοι γεμάτοι φάρμακα. Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που πάλι έδωσαν παράδειγμα ανθρωπιάς για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο. Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια μας όσο η πολιτεία αδυνατεί να καλύψει τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας”.

alt

«Είναι συγκινητική η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου. Η εκκλησία και η Αποστολή θα συνεχίσουν την δράση τους που σε συνεργασία με τον  ΙΣΑ έχουν καταφέρει να δώσουν τη θεραπεία σε όσο το δυνατό περισσότερους ανασφάλιστους. Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των φτωχών και άρρωστων συνανθρώπων μας. Επιτακτική ανάγκη προβάλλει να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, που υποφέρουν και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην υγεία τους», δήλωσε ο Γεν Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Δήμτσας.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 3. 00 το μεσημέρι. Δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Προκειμένου να εξετασθούν, θα πρέπει να προσκομίζουν: 1) ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους 2) Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Πηγή: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline