Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Νέοι δίαυλοι επικοινωνίας για τα παιδιά της Φλόγας
Νέοι δίαυλοι επικοινωνίας για τα παιδιά της Φλόγας

Νέοι δίαυλοι επικοινωνίας για τα παιδιά της Φλόγας

  • July 2, 2021
  • 0 Likes
  • 64 Views
  • 0 Comments

Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανοίγει νέες ψηφιακές διόδους για την επικοινωνία, εκπαίδευση, αλλά και ψυχαγωγία των παιδιών που στεγάζονται στους ξενώνες φιλοξενίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων και Παιδιών με καρκίνο, «Φλόγα».

Τα παιδιά θα έχουν πλέον πρόσβαση σε εξοπλισμό και διαδίκτυο από το δωμάτιό τους και συνεπώς, τη δυνατότητα να επικοινωνούν με την οικογένεια τους, να παίζουν παιχνίδια και στην περίπτωση των μαθητών, να παρακολουθούν τα σχολικά μαθήματα διαδικτυακά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη στους ξενώνες της Φλόγας, συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα παιδιά. Η θεραπεία των παιδιών στα Ογκολογικά Τμήματα των Παιδιατρικών Νοσοκομείων είναι μακράς διαρκείας και επιφέρει παρενέργειες που καθιστούν δύσκαμπτες τις συνθήκες διαβίωσης τους.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο με την έναρξη της πανδημίας λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας που απαιτούνται για τη διασφάλιση της ομαλής θεραπείας των παιδιών, αλλά και της μακρύτερης απουσίας τους από το σπίτι.

Όπως αναφέρεται καθοριστική ήταν και η συμβολή του καθηγητή Κωνσταντίνου Μπανίτσα, μέχρι την τοποθέτηση και του τελευταίου υπολογιστή.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ: www.floga.org.gr

  • Μοιραστείτε: