Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Νέες αναβαθμισμένες παροχές υγείας με τη σύμβαση ΕΔΟΕΑΠ – ΕΟΠΥΥ
Νέες αναβαθμισμένες παροχές υγείας με τη σύμβαση ΕΔΟΕΑΠ – ΕΟΠΥΥ

Νέες αναβαθμισμένες παροχές υγείας με τη σύμβαση ΕΔΟΕΑΠ – ΕΟΠΥΥ

  • November 3, 2021
  • 0 Likes
  • 49 Views
  • 0 Comments

Άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, μέσα από τις δομές και τους συμβεβλημένους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, θα έχουν πλέον όλοι οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ σε όλη τη χώρα, με τη σύμβαση που υπογράφεται μεταξύ των δύο Οργανισμών.

Η σύμβαση ΕΔΟΕΑΠ με τον ΕΟΠΥΥ, με αυστηρό χρονοδιάγραμμα τριών μηνών για την υλοποίηση της εκατέρωθεν συνεργασίας, δίδει τη δυνατότητα άμεσης χορήγησης των Φαρμάκων Υψηλού Κόστους στους ασφαλισμένους του Οργανισμού, μέσω των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ.

Οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ θα έχουν ευρεία πρόσβαση σε όλους τους συμβεβλημένους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, στο σύνολο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης με αυτόματη την αναγγελία του εισιτηρίου, μέσω των συστημάτων του ΕΟΠΥΥ. Το σχέδιο της σύμβασης αποτελεί αποτέλεσμα επίπονης συνεργασίας της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ με το υπουργείο Υγείας και τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, με αποκλειστικό γνώμονα την πληρέστερη κάλυψη όλων των ασφαλισμένων-εργαζομένων στα ΜΜΕ πανελλαδικά.

Εξυπακούεται ότι όλες οι υφιστάμενες παροχές του ΕΔΟΕΑΠ διατηρούνται, τόσο για τους συμβεβλημένους ιατρούς και τα διαγνωστικά κέντρα, όσο και για τα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ  • Μοιραστείτε: