Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Nέα μέθοδος λιπoαναρρόφησης με ραδιοσυχνότητες INVASIX
Nέα μέθοδος λιπoαναρρόφησης με ραδιοσυχνότητες INVASIX

Nέα μέθοδος λιπoαναρρόφησης με ραδιοσυχνότητες INVASIX

  • December 9, 2009
  • 0 Likes
  • 38 Views
  • 0 Comments

Ο Αθανάσιος Αθανασίου MD PhD, Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, London Clinic UK & Beverly Hills California, εξηγεί στο Υγείαonline.gr, την νέα μέθοδος λιποαναρρόφησης με ραδιοσυχνότητες INVASIX.

Η νέα μέθοδος λιποαναρρόφησης με ραδιοσυχνότητες INVASIX είναι απόλυτα ασφαλής ενώ ταυτόχρονα μειώνει κατά πολύ τον χρόνο επαναφοράς στις φυσιολογικές δραστηριότητες εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη σύσφιξη και ομαλοποίηση των περιοχών όπου εφαρμόζεται.

Το μηχάνημα αυτό ξεκίνησε να εφαρμόζεται στο Los Angeles γνωρίζοντας τεράστια απήχηση στους κύκλους του Hollywood με πολλούς διάσημους Stars να έχουν υποβληθεί στην εφαρμογή του. Χάρη στην τεχνολογία του δημιουργεί πολύ συγκεκριμένη ακτίνα δράσης όπου ομογενοποιεί-ρευστοποιεί το λίπος ενώ η θερμική ενέργεια προκαλεί επαγωγή ινοβλαστών που βοηθάνε επίτευξη μεγαλύτερης σύσφιξης της περιοχής που εφαρμόζεται.

Τα αποτελέσματα της νέας αυτής τεχνικής που την εφαρμόζεται πια με μεγάλη ακρίβεια στη περιοχή της κοιλιακής χώρας, έσω, έξω μηρούς, γόνατα, βραχίονες είναι επιτυχή ακόμα και για την περιοχή του λαιμού.  

Η επέμβαση βασίζεται σε μία νέα συσκευή, η οποία φέρει αντλία σαν την κλασική της λιποαναρρόφησης και επιπλέον έχει μία ακίδα η οποία λειτουργεί με ραδιοσυχνότητες. Η αντλία εισχωρεί βαθιά στο δέρμα, σπάει τα λιποκύτταρα, λιώνει και ομογενοποιεί το λίπος και στη συνέχεια το αφαιρεί σε ρευστή μορφή μειώνοντας κατά πολύ τα τυχόν κύματα οι “λακουβίτσες”  που δημιουργούνται κάποιες φορές με την κλασική μέθοδο.

Παράλληλα η θερμική  ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων προκαλεί διέγερση και  επαγωγή των ινοβλαστών με αποτέλεσμα  μεγαλύτερη σύσφιξη στις περιοχές όπου εφαρμόζεται ενώ η ταυτόχρονη σύσπαση των αγγείων μειώνει κατά πολύ το μετεγχειρητικό οίδημα  και πιθανές εκχυμώσεις και μελανιές που παρατηρούνται με την κλασσική μέθοδο.

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία ή μέθη, δεν απαιτείται νοσηλεία  πέρα των κάποιων  ωρών  μετεγχειρητικά. Την επόμενη ημέρα μπορεί κάποιος να επιστρέψει στις δραστηριότητες του ενώ για δυο εβδομάδες συστήνεται  η χρήση ενός ελαστικού κορσέ.

Αθανάσιος Αθανασίου
Πλαστικός Χειρουργός
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

www.athens-beverlyhills.com


Επιμέλεια άρθρου υγείας: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline