Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. myOne Perfect Fit: Το προφυλακτικό που θα… λύσει τα χέρια σου!
myOne Perfect Fit: Το προφυλακτικό που θα… λύσει τα χέρια σου!

myOne Perfect Fit: Το προφυλακτικό που θα… λύσει τα χέρια σου!

  • October 16, 2017
  • 0 Likes
  • 42 Views
  • 0 Comments

«Μωρό μου έχω θέμα με το προφυλακτικό. Με πιέζει και δεν μπορώ να αποδώσω. Καλύτερα δεν είναι χωρίς αυτό;». Πόσες και πόσες φορές το έχετε ακούσει οι γυναίκες;
    
Πόσες φορές το έχετε πει οι άντρες; Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες για να μην θες προφυλακτικό, αλλά κανένας λόγος για να μην το βάλεις. Είναι αναγκαίο, είναι η άμυνα απέναντι στα ΣΜΝ, αλλά και σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.
    
Η παραπάνω δικαιολογία είναι καιρός να σταματήσει να λέγεται. Όχι επειδή το λέμε εμείς. Αλλά γιατί πλέον δημιουργήθηκε εκείνο το προφυλακτικό που θα την εξαλείψει. Η myOne Perfect βρήκε τον τρόπο να προσφέρει το κατάλληλο προφυλακτικό για κάθε μόριο. 60 διαφορετικά μεγέθη από 12 ως 23 εκατοστά μήκος και από 9 ως 12 εκατοστά πάχος.
    
Αυτές οι παροχές έρχονται να διευκολύνουν ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών – 10% βάσει ερευνών, αλλά πολύ μεγαλύτερο στην πραγματικότητα – που αναγκάζονταν να υποκύψουν στις βιομηχανικές διαστάσεις των εταιρειών προφυλακτικών. Το πρόβλημα με το μέγεθος οφείλεται στο γεγονός ότι τα προφυλακτικά δεν πέφτουν κάτω από τα 17-18 εκατοστά, ενώ ο μέσος όρος παγκοσμίως είναι κοντά στα 15.
    
Αυτό προκαλεί μια αδυναμία σωστής λειτουργίας στο μόριο, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η δικαιολογία και κάποιες φορές μάλιστα να γίνεται πράξη. Βάσει έρευνας του 2016, μόλις το 33% των ανδρών είχε χρησιμοποιήσει προφυλακτικό την τελευταία φορά που είχαν κάνει σεξ. Εξαιτίας όλων των αριθμών παραπάνω, η myOne Perfect έκανε αυτή την επαναστατική δημιουργία και μέσα σε μια ώρα από την κυκλοφορία των προϊόντων, είχαν γίνει παραγγελίες online και για τα 60 μεγέθη.
    
Πως λειτουργεί;
    
Μέσα στην ιστοσελίδα του προϊόντος υπάρχει το FitKit. Αυτό σου δίνει καθοδήγηση για το πως θα μετατρέψεις το μέγεθος του και το πάχος σε κωδικούς ώστε να τους εισάγεις και να ετοιμαστεί η παραγγελία.
    
Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί κανείς δεν θέλει να γράψει διαδικτυακά τους «αριθμούς» του, οπότε η εταιρεία φρόντισε με αυτόν τον τρόπο να αποφύγει τις άβολες καταστάσεις.
    
Πηγή: MensHealth.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: