Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ‘My Health’: Νέο Ολοκληρωμένο Σύστημα Υγείας από την Allianz Ελλάδος
‘My Health’: Νέο Ολοκληρωμένο Σύστημα Υγείας από την Allianz Ελλάδος

‘My Health’: Νέο Ολοκληρωμένο Σύστημα Υγείας από την Allianz Ελλάδος

  • August 5, 2010
  • 0 Likes
  • 68 Views
  • 0 Comments

Το My Health, ένα νέο ολοκληρωμένο Σύστημα Υγείας που λειτουργεί στα πρότυπα των διεθνών λύσεων του Ομίλου Allianz, παρουσιάζει η Allianz Ελλάδος, θέλοντας να εξασφαλίσει όλες τις ανάγκες για σύγχρονη και άμεση αντιμετώπιση της υγείας, σε μια περίοδο κατά την οποία οι εξελίξεις στο ασφαλιστικό αλλάζουν πλήρως στην Ελλάδα το πεδίο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Το My Health είναι ένα ετησίως ανανεούμενο πρόγραμμα Υγείας που εγγυάται απόλυτη κάλυψη σε όλους τους τομείς της νοσοκομειακής, αλλά και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Ειδικότερα, προβλέπει ότι σε κάθε ανανέωση του συμβολαίου δεν απαιτούνται αποδεικτικά καλής κατάστασης της υγείας του πελάτη ή των εξαρτωμένων μελών, ενώ η καταβολή των ασφαλίστρων συνεπάγεται την αυτόματη ανανέωση του προγράμματος για την επόμενη ασφαλιστική περίοδο.

Το My Health προσφέρεται σε τρεις επιλογές, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών, που για κάθε ασφαλισμένο προσδιορίζεται από τις επιθυμίες και τις οικονομικές του δυνατότητες:

My Health Prestige: Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο νοσοκομειακό πρόγραμμα, ένα σύστημα για την υγεία που εγγυάται απόλυτη κάλυψη σε όλους τους τομείς της νοσοκομειακής περίθαλψης, με δυνατότητα επιλογής υψηλών θέσεων νοσηλείας, αλλά και, προαιρετικά, πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Το Prestige καλύπτει νοσηλείες εκτός από Ελλάδα και εξωτερικό σε ΗΠΑ και Καναδά, έχει σημαντικά πρόσθετα οφέλη με υψηλά όρια κάλυψης, οικονομικό κίνητρο στην περίπτωση χρήσης και άλλου ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας, αλλά και σημαντικές εκπτώσεις σε εξαρτώμενα μέλη.

My Health Complete: Παρέχει πλήρη κάλυψη σε όλους τους τομείς της δευτεροβάθμιας περίθαλψης σε συνδυασμό με σημαντικά πρόσθετα οφέλη, όπως και τη δυνατότητα επιλογής χαμηλότερων θέσεων νοσηλείας, αλλά και, προαιρετικά, πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Το Complete συνδυάζει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του Prestige, προσφέρεται όμως με χαμηλότερες θέσεις νοσηλείας, γεγονός που το κάνει οικονομικότερο, ενώ παράλληλα μπορεί και αυτό να γίνει ολοκληρωμένο μέσω της προσθήκης καλύψεων πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

My Health Classic: Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν χαμηλότερο κόστος, αλλά με δυνατότητες πρόσβασης στις σημαντικότερες παροχές δευτεροβάθμιας περίθαλψης. Το Classic παρέχει μεγαλύτερη ευρύτητα επιλογής θέσεων νοσηλείας, έχει πλήρη κάλυψη κόστους νοσηλείας με χαμηλή απαλλαγή, επιβραβεύει τη χρήση άλλου ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας, ενώ παράλληλα προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε εξαρτώμενα μέλη με το ίδιο συμβόλαιο.

Σημειώνεται ότι η Allianz προσφέρει τα νέα προγράμματα υγείας My Health με έναν πρωτοποριακό για την ασφαλιστική αγορά “Οδηγό Ασφάλισης Υγείας“, που αποτελεί το συμβόλαιο νέας γενιάς και έχει στόχο να παρέχει την απαραίτητη πληροφόρηση των καλύψεων και υπηρεσιών που παρέχει στον ασφαλισμένο με έναν δομημένο και διαφανή τρόπο, ώστε να τον βοηθήσει να κατανοήσει σε βάθος το προϊόν που επέλεξε για την κάλυψη των ασφαλιστικών του αναγκών.

Ο Οδηγός συνοδεύεται από την κάρτα νοσηλείας “My Health Card” που εξασφαλίζει πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας της Allianz, αλλά και από ένα νέο πρωτοποριακό περίγραμμα ασφάλισης που περιλαμβάνει τις επιλογές του πελάτη σε καλύψεις, καθώς και τα ανώτατα όρια αυτών, ενώ παρουσιάζει αναλυτικά το κόστος ασφάλισής του.

Ο κ. Πέτρος Παπανικολάου, CEO και Διευθύνων Σύμβουλος της Allainz Ελλάδος, σχολιάζοντας την απόφαση της εταιρείας να προσαρμόσει τα προγράμματα Υγείας, βασιζόμενη στις νέες συνθήκες της αγοράς, δήλωσε ότι “το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα αυξάνεται σταθερά ο αριθμός των πολιτών που αναζητούν λύσεις για την υγεία τους μέσω ιδιωτικής ασφάλισης, ενώ διαπιστώνεται χαμηλός βαθμός ικανοποίησης από την ποιότητα των δημόσιων υπηρεσιών υγείας σύμφωνα με σχετική έρευνα του ΟΟΣΑ”.

Διευκρίνισε επίσης ότι “οι ασφαλίσεις υγείας από τη φύση τους δεν έχουν χαμηλό κόστος για τον καταναλωτή, οπότε η αναζήτηση αξιόπιστων και μακροχρόνιων λύσεων υψηλής ανταποδοτικότητας από ένα οργανισμό που μπορεί να εγγυηθεί για το μέλλον, όπως η Allianz, είναι ιδιαίτερα σημαντική”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline