Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ M.R.C.P.C.H., D.C.H. I.B.C.L.C.
ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ M.R.C.P.C.H., D.C.H. I.B.C.L.C.

ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ M.R.C.P.C.H., D.C.H. I.B.C.L.C.

  • May 25, 2010
  • 0 Likes
  • 25 Views
  • 0 Comments
altΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΙΑΣ

Ο Στέλιος Παπαβέντσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
    
Έπειτα από τη θητεία του ως αγροτικός ιατρός στην Αλόννησο, Βόρειες Σποράδες, ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στα Νοσοκομεία του Λονδίνου Southend Hospital και Hillingdon Hospital. Στο Chelsea and Westminster Hospital εκπαιδεύτηκε στο τμήμα Επειγόντων Παιδιατρικών Περιστατικών και στη μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών. Εργάστηκε στα τμήματα Παιδο-γαστρεντερολογιας και Παιδο-νευρολογίας του ίδιου Νοσοκομείου. Ακολούθως, στο Great Ormond Street Hospital for Children, απέκτησε σημαντική εμπειρία στην Παιδοκαρδιολογία και Παιδοπνευμονολογία. Υπηρέτησε ακόμα ως επιμελητής Παιδιατρικής (Specialist Registrar) στα Νοσοκομεία Worthing Hospital και Barnet and Chase Farm Hospital για ένα χρόνο.
    
Είναι Διπλωματούχος του Βασιλικού Κολεγίου Παιδιατρικής της Μεγάλης Βρετανίας (Member of the Royal College of Paediatrics and Child Health, MRCPCH) πετυχαίνοντας στις αντίστοιχες εξετάσεις. Kατέχει το Δίπλωμα στην Παιδιατρική Υγεία (Diploma in Child Health, DCH) από το ίδιο Κολέγιο. Το Βασιλικό Κολέγιο Παιδιατρικής είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος Παιδιατρικός οργανισμός με υψηλό κύρος και με μακρόχρονη παράδοση στη διασφάλιση υψηλών προδιαγραφών στην κλινική πράξη της Παιδιατρικής καθώς και στην προώθηση της έρευνας και της ιατρικής γνώσης στους ασκούμενους την ειδικότητα.
    
Είναι κάτοχος του διεθνούς Πιστοποιητικού Προχωρημένης Παιδιατρικής Υποστήριξης της Ζωής (APLS), καθώς και του διεθνούς Πιστοποιητικού Νεογνικής Υποστήριξης της Ζωής (NLS).
    
Είναι Πιστοποιημένος Επιμελητής Γαλουχίας (International Breastfeeding Lactation Consultant, IBCLC).
    
Είναι συγγραφέας ενημερωτικών βιβλίων για γονείς.
    
Το βιβλίο του «Προικισμένα μωρά, εμπνευσμένοι γονείς: για μια άλλη προσχολική ηλικία» κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πατάκη τον Ιούλιο του 2009.
    
Από τον ίδιο εκδοτικό οίκο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2010 το βιβλίο «Προικισμένα μωρά, εμπνευσμένοι γονείς: για μια άλλη προσχολική διατροφή».
    
Είναι παντρεμένος και έχει δύο μικρά παιδιά, το Χρήστο-Αλέξανδρο και την Ευαγγελία. Μιλάει καλά αγγλικά και λίγα γερμανικά.
    
Επικοινωνία – Ιατρείο:
    
Στέλιος Παπαβέντσης
Παιδίατρος M.R.C.P.C.H., D.C.H. I.B.C.L.C.
Τέρμα Κ. Αποστόλων – Περιοχή Πουρνάρι
Μετά την έξοδο 11 της περιφερειακής
οδού Θεσσαλονίκης από την πάνω πλευρά
ΤΚ. 55535 – Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310317580, 2310346235 – Κιν. 6970882120
facebook.com/Στέλιος Παπαβέντσης
e-mail: papave1@hotmail.com
web-site: www.pediatros-thes.gr