Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο πρόγραμμα της Equal Society ‘Σπουδάζω με Υποτροφία’
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο πρόγραμμα της Equal Society ‘Σπουδάζω με Υποτροφία’

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο πρόγραμμα της Equal Society ‘Σπουδάζω με Υποτροφία’

  • May 20, 2015
  • 0 Likes
  • 16 Views
  • 0 Comments

altΤο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, αντιμετωπίζοντας πάντα τους νέους με υπευθυνότητα και ευαισθησία, στηρίζει το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» του ΜΚΟ Equal Society, προσφέροντας μία (1) υποτροφία πλήρους φοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, σε ένα από τα πολυάριθμα προσφερόμενα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών της επιλογής του υποψηφίου.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2015.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει ένα μεγάλο εύρος μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, με εξειδικεύσεις σε σύγχρονα και μοναδικά στην Ελλάδα επιστημονικά πεδία, όπως Φυσικοθεραπεία, Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων, Ηλεκτρονική Εγκληματολογία, Κλινική Κοινοτική Ψυχολογία, Ψυχολογία της Εργασίας, Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, Ειδική Αγωγή, κ.α. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα προσφέρονται στην ελληνική γλώσσα και οδηγούν σε απόκτηση μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών διεθνούς εμβέλειας που απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα διακεκριμένα δημόσια Βρετανικά Πανεπιστήμια (University of East London και Queen Margaret University).

alt

Αναλυτικές πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, μπορείτε να βρείτε στο www.metropolitan.edu.gr.   

Αντικείμενο του προγράμματος “Σπουδάζω με Υποτροφία” είναι η παροχή υποτροφιών πλήρους φοίτησης για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, σε νέους και νέες που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υποτροφία κάντε κλικ εδώ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline