Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΚΟΨΙΝΗΣ Δ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ MD
ΚΟΨΙΝΗΣ Δ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ MD

ΚΟΨΙΝΗΣ Δ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ MD

  • July 12, 2010
  • 0 Likes
  • 69 Views
  • 0 Comments
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΛΑΥΚΩΜΑΤΟΣ
ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ATHENS VISION
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ: ΓΛΑΥΚΩΜΑΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ


Ο Γεράσιμος  Κοψίνης, γεννήθηκε στην Κεφαλονιά το 1961 όπου και μεγάλωσε. Τελείωσε το Λύκειο Αργοστολίου το 1979 με Άριστα. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, απ’ όπου αποφοίτησε το 1986 με Λίαν Καλώς. Τρία από τα έτη των σπουδών του έλαβε υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) για τις πολύ καλές επιδόσεις του. Στην διάρκεια των σπουδών του υπήρξε για δύο έτη πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών της Ιατρικής Σχολής και συμμετείχε στα όργανα διοίκησης του Πανεπιστημίου Πατρών.
…………
Από τον Απρίλιο του 1987 ως και τον Οκτώβριο του 1988 υπηρέτησε ως αγροτικός Ιατρός στο αγροτικό Ιατρείο Γαυρολίμνης Αιτωλοακαρνανίας. Από τον Νοέμβριο του 1988 ως τον Απρίλιο του 1991, ως επιμελητής Γ’ στο Κ.Υ. Ναυπάκτου. Από τον Απρίλιο του 1991 ως τον Μάιο του 1995 ειδικεύτηκε στον Οφθαλμολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “ΛΑΪΚΟ” (Διευθ.: Λ. Γαβριήλ). Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή του πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις ειδικότητας.
…………
Υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κ. Ε. Γιαμαρέλλου εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή με θέμα την φαρμακοκινητική του αντιβιοτικού βανκομυκίνη στον οφθαλμό και την σημασία του στη θεραπεία των ενδοφθάλμιων φλεγμονών. Τον Ιούνιο 2003 ανακηρύχτηκε ομόφωνα με βαθμό Άριστα διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από τον Οκτώβριο του 1995 έως τον Μάιο του 2006 αποτέλεσε μέλος της Ιατρικής ομάδας του οφθαλμολογικού κέντρου Orasis ως υπεύθυνος του τμήματος Γλαυκώματος. Τον Ιούνιο του 2006 αποχώρησε για να ιδρύσει με τους συνεργάτες του το Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Athens Vision.
…………
Είναι μέλος της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, της Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφθαλμίων Φακών & Διαθλαστικής Χειρουργικής.
Στη διάρκεια της ειδικότητας είχε παρακολουθήσει τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα (EUPO) της Ευρωπαϊκής Οφθαλμολογικής Εταιρείας (SOE) και σαν ειδικευμένος Οφθαλμίατρος συμμετέχει ανελλιπώς σε Ελληνικά, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Οφθαλμολογικά Συνέδρια σε αρκετά από τα οποία σαν εισηγητής.
…………
Έχει συγγράψει αρκετές επιστημονικές εργασίες που έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ή έχουν ανακοινωθεί σε Πανελλήνια και Ευρωπαϊκά Οφθαλμολογικά Συνέδρια.
…………
Έχει συμμετάσχει ως εκπαιδευτής και προσκεκλημένος ομιλητής, σε θέματα που αφορούν το γλαύκωμα, σε συνέδρια της Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρείας.
…………
Γεράσιμος Δ. Κοψίνης MD
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Διευθυντής Τμήματος Γλαυκώματος
Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Athens Vision
e-mail: gkopsinis@athensvision.gr
…………
Ειδικότητες
ΓλαύκωμαΚαταρράκτης
…………
Επικοινωνία:
…………
Athens Vision
Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας
…………
Kεντρικό:
Λεωφ. Συγγρού 328-330
ΤΚ 17673 Καλλιθέα
Τηλ. Κέντρο: 2109595215 – Fax: 2109515120
…………
Aμαρουσίου:
Λεωφ. Κηφισίας 76 και Πάρνωνος
151 25 Μαρούσι
(είσοδος από την οδό Πάρνωνος)
Τηλ.: 2106125325 – Fax: 2106122570
info@athensvision.gr
www.athensvision.gr

  • Μοιραστείτε: