Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ MD
ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ MD

ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ MD

  • September 23, 2010
  • 0 Likes
  • 41 Views
  • 0 Comments
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συμμετείχε σε εξειδικευμένα σεμινάρια αισθητικής χειρουργικής στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.  Στην Ελλάδα επέστρεψε το 1992 όπου έκτοτε ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα με έμφαση στην αισθητική πλαστική χειρουργική και τις σύγχρονες εφαρμογές της κοσμητικής Ιατρικής και αντιγήρανσης.

Διετέλεσε επιμελητής Πλαστικής Χειρουργικής στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία Queen Mary’s University Hospital του Λονδίνου και Addenbrooke’s  Hospital στο Κέιμπριτζ. Έχει δημοσιεύσει σημαντικό αριθμό επιστημονικών άρθρών σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά και έχει πραγματοποιήσει πολλές επιστημονικές ανακοινώσεις σε ιατρικά συνέδρια με θέματα που αφορούν σε επανορθωτική μικροχειρουργική αποκατάσταση αλλά και στις νεώτερες τεχνικές κοσμητικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής.

Είναι μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (BAPRAS), της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, της Βρετανικής Μικροχειρουργικής Εταιρείας (BMS) και είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών καθώς και του Τμήματος Laser Δερματολογίας του ίδιου Νοσοκομείου.

Επικοινωνία:

Κωνσταντίνος Φλώρος MD
Πλαστικός Χειρουργός
Λεωφόρος Κηφισίας 49
Τηλ. 2106994954 – Fax: 210 6983730

info@florosmd.gr
www.florosmd.gr

  • Μοιραστείτε: