Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ MD PhD
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ MD PhD

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ MD PhD

  • December 1, 2009
  • 0 Likes
  • 65 Views
  • 1 Comment
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ο Δρ Αθανάσιος Αθανασίου είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 1996. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών του σπουδών υπηρέτησε στο 406 Γενικό Νοσοκομείο Στρατού σαν ιατρός.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Αγιος Σαββας ενώ ένα μέρος αυτής πραγματοποίησε στο νοσοκομείο Chelsea and Westminister στο Λονδίνο. Απέκτησε πλούσια εμπειρία στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής, ειδικώς στον τομέα της μικροχειρουργικής αποκατάστασης ελλειμμάτων κεφαλής και τραχήλου καθώς και αποκατάστασης μαστού.

Το 2006 ολοκλήρωσε την διδακτορική διατριβή του με θέμα την “επούλωση τραυμάτων με την βοήθεια παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων”. Μια πρότυπη μελέτη τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν σε έγκριτα περιοδικά του εξωτερικού όπως το (Bioelectromanetics) JJPRD. Οι εφαρμογές των συγκεκριμένων πεδίων συνεχίζονται να μελετούνται από τον ίδιο και την ομάδα του Πανεπιστημιου Ιωαννίνων με διάφορα πειράματα μέχρι σήμερα.

Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητος απέκτησε έμμισθη θέση σε μεγάλη ιδιωτική κλινική του Λονδίνου London Clinic, όπου απέκτησε πλούσια εμπειρία στον τομέα κυρίως της Αισθητικής χειρουργικής, δουλεύοντας με μεγάλα ονόματα του Λονδίνου στον χώρο της Πλαστικής χειρουργικής.

Την εκπαίδευση του συνέχισε στην Califiornia των ΗΠΑ, όπου συνεργάστηκε με σπουδαίους καθηγητές στο New Port Beach και στο Beverly Hills δημιουργώντας μια δυνατή σχέση συνεργασίας και συνεχούς ανταλλαγής απόψεων και τεχνικών, γεγονός που χαρακτηρίζει την ονομασία του Πρότυπου Kέντρου Πλαστικής Χειρουργικής που δημιούργησε στην Αθήνα “Athens-BeverlyHills Plastic Surgery”.

Τον χώρο αυτό επισκέπτονται ανά τακτά διαστήματα διάσημοι συνάδελφοι του από όλο τον κόσμο όπου προβαίνουν σε ανταλλαγές απόψεων και χειρουργικών τεχνικών τόσο σε θέματα αισθητικής όσο και επανορθωτικής γενικότερα, ενώ στόχος του είναι η κάθετη και ολοκληρωμένη παροχή προχωρημένων υπηρεσιών Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής γενικότερα.

Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει κάνει πολές διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

Πιστεύει παρά πολύ στην συνεργασία μεταξύ των ειδικοτήτων ενώ βασική του φιλοσοφία είναι ότι η αισθητική και η ομορφιά γενικότερα είναι ένα οργανωμένο σύνολο ψυχικών και σωματικών χαρακτηριστικών σε ένα ατομο και όχι μεμονωμένα στοιχεία πάνω σε αυτό…

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου MD PhD
Πλαστικός Χειρουργός
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,
London Clinic UK & Beverly Hills California
•   Καρνεάδου 41, Κολωνάκι, 10676 Αθήνα
Τηλ: 2107230502 – Fax: 2107246953 – Κιν: 6945933496
•   Βασιλέως Γεωργίου 12 & Λαοδίκης 33-35 16674 Γλυφάδα
Τηλ: 2108949920 – 2108949090 – Κιν: 6945933496

e-mail: athanasiou@athens-beverlyhills.com
web-site: www.athens-beverlyhills.com

Διαβάστε τα 7 δημοφιλή άρθρα του κου Αθανασίου Αθανάσιου στο Υγείαonline.gr

1.  Nέα μέθοδος λιπoαναρρόφησης με ραδιοσυχνότητες INVASIX
2.  Νέες τεχνικές ανόρθωσης μηρών και γλουτών
3.  Τι είναι το Fraxel Laser;
4.  Μεταμόσχευση μαλλιών
5.  Νέες τεχνικές ανόρθωσης φρυδιών και μετώπου
6.  Καταπολεμήστε τα σημάδια γήρανσης προσώπου!
7.  Όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για το botox!

  • Μοιραστείτε: