Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΚΑΡΑΠΕΤΙΑΝ ΚΑΡΙΝΑ Δρ. MD, PhD
ΚΑΡΑΠΕΤΙΑΝ ΚΑΡΙΝΑ Δρ. MD, PhD

ΚΑΡΑΠΕΤΙΑΝ ΚΑΡΙΝΑ Δρ. MD, PhD

  • March 19, 2011
  • 0 Likes
  • 64 Views
  • 0 Comments
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ (GMC) ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ (IMC)


Η Δρ. Καρίνα Καραπετιάν είναι μια από τους καλύτερους ειδικούς της πλαστικής αισθητικής χειρουργικής στην Ευρώπη, με πάνω από 30-ετη προϋπηρεσία.

•    Διδάκτωρ Επιστήμων.
•    Γιατρός υψηλότερου βαθμού της Σοβιετκής Ένωσης και της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
•    Πιστοποιημένο μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (HESPRAS).
•    Πιστοποιημένο μέλος του  Μητρώου των Ειδικών Πλαστικής Χειρουργικής του Γενικού Ιατρικού Συλλόγου της Μεγάλης Βρετανίας (GMC).
•    Πιστοποιημένο μέλος του Μητρώου των Ειδικών Πλαστικών Χειρουργών του Ιατρικού Συλλόγου της Ιρλανδίας. (IMC).
•    Από το 2010 πιστοποιήθηκε ως παγκόσμιος Ειδικός Ιατρικής (Leading Helth Professionals of the World).

Προς το παρόν η Δρ. Καρίνα Καραπετιάν χειρουργεί στο ιδιωτικό νοσοκομείο Μετροπόλιταν Hospital. Από το 2002 εργάζεται ταυτόχρονα και σε 32 δημόσια νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας. Εκτός απ` αυτό έχει εργαστεί και σε γνωστές αλυσίδες ιδιωτικών ιατρείων πλαστικής χειρουργικής της Ιρλανδίας και της Εγγύς Ανατολής.

Η Δρ. Καρίνα Καραπετίαν ήταν γνωστή στη Σοβιετική Ένωση και στη Μόσχα από τις δεκαετίες του ογδόντα σαν μία από τους πρώτους ειδικούς που πραγματοποιούσε επανορθωτικές αισθητικές εγχειρήσεις. Η γιατρός Καραπετιάν εκτελούσε επεμβάσες σε γνωστούς ηθοποιούς του Κινηματογράφου και του θεάτρου της Σοβιετικής Ένωσης, ονόματα των οποίων είναι πασίγνωστα!

Σήμερα συνεχίζει να χειρουργεί και γνωστούς αλλά και πολλούς απλούς ανθρώπους από διαφορετικές χώρες.

Το 1976 αποφοίτησε από το Ινστιτούτο Ιατρικής της Ανώτερης Ιατρικής Εκπαίδευσης στην Αρμενία, πόλη Ερεβάν (με αριθμό πτυχίου άριστα).

Μετακόμισε στην Μόσχα όπου εργάστηκε ως γενικός χειρουργός έως το 1981. Το 1983 αποφοίτησε με πρακτική εξάσκηση γιατρού στην Έδρα Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Κεντρικού Επιστημονικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Στοματολογίας (ΕΕΙΣ).

Από το 1984 έως 1985 ήταν προϊστάμενη στο τμήμα αποκατάστασης του αναφερομένου Ινστιτούτου. Το 1988 πραγματοποίησε την διατριβή της στην Έδρα Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Ερευνητικού Ινστιτούτου Στοματολογίας και με βαθμό άριστα υποστήριξε διατριβή με θέμα: «Χειρουργική διόρθωση των υπολειμμάτων της ατέλειας και παραμόρφωσης της φατνιακής απόφυσης της άνω γνάθου μετά από χείλεο-υπερωιοπλαστική“, με τη καθοδήγηση του ακαδημαϊκού Β. Μ. Μπεζρούκοφ.

Της πρότειναν να συνεχίσει το θέμα της διατριβής για την απόκτηση του τίτλου «Διδάκτωρ», και αυτό ακολούθησε στο μέλλον. Σχετικά με το θέμα της παραπάνω διατριβής δημοσίευσε μια σειρά επιστημονικών άρθρων, έδωσε διαλέξεις και δίδαξε σε νεαρούς πλαστικούς χειρουργούς σε διάφορες χώρες.

Εκτός από αυτό έχει βγάλει δύο συγγραφικά πιστοποιητικά με τις δικές της μεθόδους επανορθωτικών αισθητικών επεμβάσεων. Ήταν προϊσταμένη του τμήματος και μέχρι το 1992 συνέχισε να εργάζεται στον τομέα Γναθοπροσωπικής Πλαστικής Χειρουργικής στην Ρωσία.

Το 1992 μετακόμισε στην Ελλάδα. Μετά τις εξετάσεις ελληνομάθειας και αναγνώρισης σοβιετικών πτυχίων, των ειδικοτήτων και των επιστημονικών τίτλων, παρακολουθούσε την ειδίκευση Πλαστικής Επανορθωτικής Αισθητικής Χειρουργικής σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα στα εξής νοσοκομεία της Αθήνας

•    Έκτη ογκολογική κλινική εν ονόματι Γεωργίου Γεννηματά.
•    Γενικό Νοσοκομείο του Αγίου Παντελεήμονα του Πειραιά.
•    Κέντρο εγκαυμάτων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου των Αθηνών.
•    Ορθοπεδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου «Ασκληπιείο- Βούλας».

Η Δρ. Καρίνα Καραπετιάν παρακολουθεί τακτικώς διεθνή συνέδρια, κάνει εισηγήσεις, μοιράζει την εμπειρία της εργασίας με τους συνάδελφους και ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες επιτεύξεις στην Πλαστική Χειρουργική.

Η Δρ. Καρίνα Καραπετιάν γνωρίζει άριστα 4 γλώσσες: Ελληνική, Αγγλική, Ρωσική, Αρμένικη. Σαν προσωπικότητα η κυρία Καραπετιάν επιδιώκει στην ακρίβεια, οργάνωση και τελειότητα στο επαγγελματικό τομέα.

Έχει το μοναδικό χάρισμα της ανθρωπιάς και χτίζει μία ειλικρινής αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ γιατρού και κάθε ενδιαφερόμενου. Θεωρεί ότι οι μεγαλύτερες ανθρώπινες αξίες είναι η χαρά της ζωής και αισιοδοξία. Οι αγαπημένες απασχολήσεις της είναι: πιάνο, ζωγραφική, σχεδίαση και ταξίδια.

Πάνω από 30 χρόνια προϋπηρεσίας σε διάφορες χώρες, πάνω από 9.000 επιτυχημένες δύσκολες εγχειρήσεις, επιστημονική πείρα και γνώσεις, άριστη τεχνική εγχειρήσεων αποτελούν τα βασικότερα κριτήρια του ειδικευμένου επαγγελματία, με τα οποία εμπνέει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Επικοινωνία:

Καρίνα Καραπετιάν Δρ. MD, PhD
Πλαστικός Χειρουργός
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Μόσχας
Πιστοποιημένο μέλος Ειδικών Πλαστικής Χειρουργικής
του Ιατρικού Συλλόγου της Μεγάλης Βρετανίας (GMC) και της Ιρλανδίας (IMC)

Metropolitan Hospital
Εθνάρχου Μακαρίου και Ελευθερίου Βενιζέλου 1
ΤΚ 18547 – Νέο Φάληρο – Πειραιάς
Τηλ. 2109652210 – Κιν: 6973622915
e-mail: doctor@karapetian.org
web-site: www.karapetian.org

  • Μοιραστείτε: