Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΜΑΡΚΑΚΗ ΧΑΡΑ Δρ.
ΜΑΡΚΑΚΗ ΧΑΡΑ Δρ.

ΜΑΡΚΑΚΗ ΧΑΡΑ Δρ.

  • August 29, 2010
  • 0 Likes
  • 75 Views
  • 0 Comments
altΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ
ΙΡΙΔΟΛΟΓΟΣ – ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – ΒΕΛΟΝΙΣΤΡΙΑ
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ – ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Η Δρ. Χαρά Μαρκάκη είναι διπλωματούχος Φυσιοπαθητικός – Ιριδολόγος – Βελονίστρια, μετεκπαιδευθείσα στο Global Hospital and Research Center του Μ. A. India και στο Global Retreat Center of Oxford, UK.

Είναι ειδικευμένη στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, τον βελονισμό, τη βοτανοθεραπεία, την ομοιοπαθητική, την αρωματοθεραπεία, τη ρεφλεξολογία, την αγιουβέρδικη ιατρική, την ολιστική διατροφολογία, τις εφαρμογές ανθοϊαμάτων Bach και ως ψυχολόγος έχει ειδικευτεί στη συμβουλευτική αναγέννηση, τη συστημική αναπαράσταση του Hellinger, το ψυχόδραμα του Moreno και τη γνωσιακή προσέγγιση, τη χρωμοθεραπεία και τη βιοενεργειακή εφαρμογή συχνοτήτων (κβαντική ιατρική). Μετά από πολύχρονη έρευνα αναβιώνει την Ασκληπιεία Θεατρική Ίαση.

Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με επώνυμα κέντρα υγείας, όπως το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και τη Θεραπευτική (κέντρο ολιστικής ιατρικής). Επίσης, υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στα Αλατοσπήλαια Αναγέννησης (περιβάλλοντα πλούσια σε ιαματικά ιχνοστοιχεία ορυκτού άλατος).

Στο εξωτερικό έχει εφαρμόσει με επιτυχία τις ειδικότητές της στη φυσιοπαθητική και την ψυχολογία. Το 2004 στην Ινδία διακρίθηκε ως η αποδοτικότερη ιατρός φυσιοπαθητικής, σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα σε εφαρμοσμένες θεραπείες. Στο ίδιο ερευνητικό κέντρο ολοκλήρωσε τη μελέτη και έρευνά της για τη θεραπεία των διαβητικών μέσω διατροφής, εμπλουτισμένης με ιχνοστοιχεία και αιθέρια έλαια.

Ως μέλος του οργανισμού Συμμαχία Υπέρ της Υγείας, δίνει διαλέξεις διεθνώς, με θέματα που αφορούν την κυτταρική ιατρική, καθώς και θέματα των ειδικοτήτων της, όπως στη Γαλλία, στη Γερμανία και στην Αγγλία, στο Oxford Univercity. Στην Ελλάδα έχει υποστηρίξει ως κύρια ομιλήτρια εκδηλώσεις συλλόγων καρκινοπαθών σε Σύρο και Ξάνθη, καθώς και για θέματα ιατρικής νανοτεχνολογίας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Είναι ιδρύτρια και πρόεδρος του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεταιρισμού Μελετών, Ερευνών και Εφαρμογής της Φυσιοπαθητικής, Ψυχολογίας και Θεατρικής Ίασης “Ερωθήλ”.
.
Η Δρ. Χαρά Μαρκάκη δέχεται κατόπιν ραντεβού στο ιατρείο της στο Μοσχάτο.
.
Στοιχεία Επικοινωνίας:
.
Δρ. Χαρά Μαρκάκη
Διπλωματούχος Φυσιοπαθητικός
Ιριδολόγος – Ψυχολόγος – Βελονίστρια
Διδακτορικό Φιλοσοφίας – Φυσιοπαθητικής Ιατρικής
Εναλλακτικές Θεραπείες – Ιριδολογία – Ομοιοπαθητική
Βοτανολογία – Ανθοϊάματα – Βελονισμός – Master Reiki
Διερεύνηση Ταλέντου – Ενεργειακή Ψυχοθεραπεύτρια
.
Λεωφόρος Ποσειδώνος 45 (2ος όροφος) – ΤΚ 18344, Μοσχάτο
Τηλ. 2111832201 – Κιν. 6980648948 (προσωπικό)
Τηλ. γραμματείας για ραντεβού: 6938171080

e-mail: gram@charamarkaki.gr
web-site: www.charamarkaki.gr

  • Μοιραστείτε: