Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. EUROMEDICA: Εξετάσεις μαστογραφίας σε προνομιακές τιμές
EUROMEDICA: Εξετάσεις μαστογραφίας σε προνομιακές τιμές

EUROMEDICA: Εξετάσεις μαστογραφίας σε προνομιακές τιμές

  • October 15, 2013
  • 0 Likes
  • 23 Views
  • 0 Comments

altΗ EUROMEDICA συνεπής στη δέσμευσή της να λειτουργεί με ευαισθησία προς το κοινωνικό σύνολο, παρέχει στο πλαίσιο του Μήνα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, εξετάσεις μαστογραφίας σε προνομιακές τιμές σε όλα τα διαγωνιστικά κέντρα του Ομίλου στην Αττική, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της πρόληψης στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Γι’ αυτό, από τις 15 έως τις 31 Οκτωβρίου στα διαγνωστικά κέντρα EUROMEDICA της Αττικής*, θα παρέχονται προληπτικές εξετάσεις σε ειδικές τιμές, με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία που εγγυώνται το εξειδικευμένο προσωπικό και ο άριστος τεχνολογικός εξοπλισμός του Ομίλου EUROMEDICA.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ειδικά πακέτα εξετάσεων που διατίθενται με τις παρακάτω εναλλακτικές επιλογές:

•    Ψηφιακή Μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των € 45
•    Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών με € 55
•    Αναλογική Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών στις τιμές του κρατικού τιμολογίου

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους διαγνωστικά κέντρα της EUROMEDICA στην Αττική.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί μία ιδιαίτερα συχνά εμφανιζόμενη μορφή καρκίνου, η οποία όμως αντιμετωπίζεται με αποτελεσματικότητα, εφόσον διαγνωστεί εγκαίρως. Ο προληπτικός έλεγχος οφείλει να αποτελεί συνήθεια για τις γυναίκες από την ηλικία των 18 ετών. Ξεκινώντας με αυτοεξέταση του στήθους, συνεχίζοντας με ετήσια εξέταση από εξειδικευμένο γιατρό μετά τα 25 και συμπληρώνοντας την ψηλάφηση με μαστογραφία και υπέρηχο μαστών από την ηλικία των 40 ετών, η πρόληψη είναι το σημαντικότερο βήμα για την επιτυχή αντιμετώπιση νεοπλασματικών ευρημάτων.

alt

Η EUROMEDICA διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 48 διαγνωστικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας προτεραιότητα  στην πρόληψη για τη διαφύλαξη της υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος EUROMEDICA συμμετέχει στην ενημέρωση των γυναικών για την αναγκαιότητα τακτικού και ενδελεχούς ετήσιου προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού, ενώ παράλληλα φροντίζει για την παροχή άρτιων υποδομών και εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού, διασφαλίζοντας αξιόπιστα και έγκυρα αποτελέσματα για όλους όσοι επισκέπτονται τις ιατρικές μονάδες του Ομίλου.

* εξαιρούνται τα διαγνωστικά κέντρα: ΙΩΝΙΑ-EUROMEDICA ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΙΩΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, EUROMEDICA ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ και EUROMEDICA ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Περισσότερες πληροφορίες: www.euromedica.gr

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline