Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΜΑΛΤΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ M,Sc.
ΜΑΛΤΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ M,Sc.

ΜΑΛΤΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ M,Sc.

  • April 12, 2014
  • 0 Likes
  • 89 Views
  • 0 Comments

altΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ – ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΥΣ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Η Μαριέττα Μαλτά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Στη συνέχεια παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ALBA Graduate Business School «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού».

Το επιστημονικό και επαγγελματικό της ενδιαφέρον μονοπώλησε ο χώρος της ψυχοθεραπείας. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική – Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία- Θεραπεία Οικογένειας (Εκπαιδευτικό κέντρο «ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ» Δ. & Ε. Καραγιάννη) και παρακολούθησε εργαστήρια και διαλέξεις Προσωποκεντρικής Θεραπείας στο εκπαιδευτικό ινστιτούτο I.C.P.S., καθώς και το πρόγραμμα του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (British Psychological Society) για τη Διαχείριση Στρες στο Λονδίνο.

Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε στο συντονισμό ομάδων σχολής γονέων στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Σχολών Γονέων της Μαρίας Χουρδάκη, με τον οποίο βρίσκεται σε συνεργασία. Επίσης, έχει εκπαιδευτεί και συνεργαστεί σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής Γονέων και Εφήβων με την ISON Psychometrica.

Ενόσω σπούδαζε πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Σισμανόγλειο Γ.Ν.Α. (Τομέας Ψυχιατρικής) και συνέχισε να εργάζεται ως εθελόντρια συμμετέχοντας σε θεραπευτικές συνεδρίες ενηλίκων. Επίσης, συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα της Μονάδας Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου ‘’Παίδων’’ Π. & Α. Κυριακού και στο πρόγραμμα στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δημοτικού Πολυιατρείου του δήμου Διονύσου.

Σήμερα εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με παιδιά, εφήβους και ενήλικες στον ιδιωτικό της χώρο και συνεργάζεται με το Παιδιατρικό Ινστιτούτο Αγίου Στεφάνου (ΠΑΙΔ.Ι) ως ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και ενηλίκων σε ατομικές και ομαδικές συναντήσεις. Σε συνεργασία με φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης συντονίζει ομάδες εφήβων και ομάδες σχολών γονέων, ενώ διενεργεί προγράμματα συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού και ατομικής και οικογενειακής συμβουλευτικής.
    
Στοιχεία Επικοινωνίας:

Μαριέττα Μαλτά M,Sc.
Ψυχολόγος – Θεραπεύτρια Ζεύγους & Οικογένειας
Ειδίκευση στη Συστημική – Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία
και τη Θεραπεία Οικογένειας για Παιδιά, Εφήβους και Ενήλικες
Η κα Μαλτά δέχεται στο γραφείο της στο Μαρούσι, με ραντεβού
1ο Γραφείο: Αριστείδου 1 & Βορέα ΤΚ 15122 – Μαρούσι
2ο Γραφείο: Λεωφόρος Δροσιάς – Σταμάτας 21, ΤΚ 14572 – Δροσιά
Τηλ. 2106123239 – Κιν. 6981898376
e-mail: malta.marietta@gmail.com
web-site: www.mariettamalta.gr
    
    
    
    

  • Μοιραστείτε: