Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Τι είναι το ‘ηλεκτρικό’ λίφτινγκ;
Τι είναι το ‘ηλεκτρικό’ λίφτινγκ;

Τι είναι το ‘ηλεκτρικό’ λίφτινγκ;

  • November 5, 2010
  • 0 Likes
  • 34 Views
  • 0 Comments

Ο Κωνσταντίνος Λιάτσικος, Dr. of Naturopathy, Διδάκτωρ Φυσιοπαθητικής Κολλεγίου Clayton U.S.A. εξηγεί στο Υγείαonline.gr, τι είναι το «ηλεκτρικό» λίφτινγκ και σε ποια σημεία του προσώπου εφαρμόζεται.

Η όψη του προσώπου βελτιώνεται από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 3 έως 6 συνεδρίες. Αποτελεί τη νεότερη τάση παγκοσμίως στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου.

Στον ηλεκτρο-βελονισμό αντί για βελόνες χρησιμοποιούνται, ειδικά προσαρμοσμένοι παλμοδότες οι όποιοι προσθέτουν επιπλέον ενέργεια στον οργανισμό. Μ’ αυτόν τον τρόπο «διεγείρεται» η λειτουργία των κυττάρων προκαλώντας την ανανέωσή τους. Εξάλλου, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κάθε κύτταρο του οργανισμού μας διαθέτει ένα ισχυρό ηλεκτρικό πεδίο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην αυτό-εξισορρόπηση του ph τους, προσφέροντας στον οργανισμό ευδιαθεσία.

«Hλεκτρικό» λίφτινγκ

Ο ηλεκτρο-βελονισμός προκαλεί παλμικές κινήσεις στο δέρμα που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Φανταστείτε τα κύτταρα του πρόσωπου σαν πολύ μικρές αποφορτισμένες μπαταριές οι οποίες φορτίζονται από ενέργεια περίπου 10Hz.

H καθημερινή κούραση προκαλεί ένταση στον οργανισμό μας, και κατά συνέπεια ρυτίδες στους μυς του πρόσωπου. Η ηλεκτρική ενέργεια των 10Hz που παίρνουμε από τον ήλεκτρο-βελονισμό ξεκουράζει και χαλαρώνει τους μύες του πρόσωπου με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να ελαττώνονται σταδιακά. Από την πρώτη κιόλας συνέδρια υπάρχει εμφανέστατη βελτίωση.

Σε ποια σημεία γίνεται

Οι παλμοδότες τοποθετούνται σε σημεία του προσώπου όπως το μέτωπο, τα μάγουλα, το σαγόνι, ακόμη και κάτω από τα μάτια για να μειώσουμε τις σακούλες. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία, όπου συνήθως διαπιστώνουμε βελτίωση της όψης του προσώπου από 20% έως 30%.  Απαιτούνται περίπου 6 συνεδρίες για να έχουμε απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Επίσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιούνται μέσω απλού ιονισμού βιταμίνες με αντιγηραντική δράση για να επιτύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα, και δίνονται στον πελάτη εξατομικευμένες διατροφικές και συστατικές συμβουλές πάνω σε θέματα διατροφής, άσκησης και φυσικών συνταγών για μάσκες που μπορεί να εφαρμόσει μονός στο σπίτι του.

Τέλος είναι σημαντικό να προσθέσουμε ότι η μέθοδος του ήλεκτρο-βελονισμού δεν είναι καθόλου παρεμβατική, και καθόλου επώδυνη. Αντίθετα κατά τη διάρκεια εφαρμογής της θεραπείας το συναίσθημα είναι άκρως χαλαρωτικό. Για να επιτευχθεί το απαιτούμενο αποτέλεσμα χρειάζονται από 3 έως 6 συνεδρίες.

Κωνσταντίνος Λιάτσικος, Dr. of Naturopathy
Διδάκτωρ Φυσιοπαθητικής Κολλεγίου Clayton U.S.A.
Διαχείριση Βάρους – Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου – Κυτταρίτιδα – Ευεξία

www.holisticbeauty.gr

Επιμέλεια άρθρου υγείας: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline

  • Μοιραστείτε: