Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΚΟΥΒΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΚΟΥΒΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  • April 21, 2014
  • 0 Likes
  • 58 Views
  • 0 Comments

altΨΥΧΟΛΟΓΟΣ MSc.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ “ΨΥΧΗ & ΛΟΓΟΣ”

 

H Αγγελική Κουβαρά αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και συνέχισε με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εκπαιδεύτηκε στην Υπαρξιακή-Συστημική Προσέγγιση στην “Αντίστιξη”, υπό την καθοδήγηση των παιδοψυχιάτρων-ψυχοθεραπευτών, Καραγιάννη Δημήτρη και Καραγιάννη Ελένης. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Απέκτησε κλινική εμπειρία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, στην νευροψυχιατρική κλινική “Αθηνά” και σε άλλες δομές. Εργάστηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βριλησσίων.

Είναι συνεργάτης στον μη κερδοσκοπικο σύλλογο ΓΟΝ.ΙΣ. ΑΠΟ ΤΟ 2010, στον ιστότοπο του οποίου, συνέταξε το άρθρο περί ανακοίνωσης διαζυγίου σε παιδιά.

Είναι συνεργάτης με την κοινωνική επιχείρηση “Επανεκκίνηση” και προσφέρει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες σε άτομα και στις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της υπερβολικής τους ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια.

Εργάστηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βριλησσίων και στα δημοτικά Πολυιατρεία του Δήμου Χολαργού από τον Οκτώβριο του 2010 και μέχρι σήμερα προσφέρει ως εξωτερικός συνεργάτης τις υπηρεσίες της.

Προσφέρει τις υπηρεσίες σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού Εφήβων και Συμβουλευτική στον Δήμο Βριλησσίων από τον Μάρτιο του 2014.

Ειδικεύεται στην αντιμετώπιση άγχους, κατάθλιψης, προβλημάτων σχέσεων και οικογένειας και στην διαχείριση συναισθημάτων.
    
Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στο ygeiaonline.gr, singleparent.gr, gonis.gr, myxalandri.gr και iatronet.gr.
    
Στοιχεία επικοινωνίας:

Αγγελική Κουβαρά
Ψυχολόγος MSc.
Οικογενειακή Θεραπεύτρια
Εκπαίδευση στην Υπαρξιακή-Συστημική Ψυχοθεραπεία
Κέντρο Συμβουλευτικής, Ψυχοθεραπείας &
Λογοθεραπείας “Ψυχή & Λόγος”
Λεωφ. Πεντέλης 24, ΤΚ 15234 – Χαλάνδρι
Τηλ. 2130254126 – Κιν. 6942071225
e-mail: angelakouvara@yahoo.gr
web-site: www.psixikailogos.gr
    
    
    
    
  

  • Μοιραστείτε: