Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Τριχόπτωση και νεότερες θεραπείες
Τριχόπτωση και νεότερες θεραπείες

Τριχόπτωση και νεότερες θεραπείες

  • August 31, 2012
  • 0 Likes
  • 41 Views
  • 0 Comments

Η BERGMANN KORD εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα τη θεραπεία τριχόπτωσης PRP (Platelet Rich Plasma), που αποτελεί μία καινοτόμο μέθοδο για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε άνδρες και γυναίκες.

Η μέθοδος PRP αξιοποιεί τις ιδιότητες των Αυξητικών Παραγόντων (Growth Factors), οι οποίοι είναι πρωτεΐνες που περιέχονται στα αιμοπετάλια του αίματος και καθώς αναπτύσσουν αναπλαστική και αναγεννητική δράση, μπορούν να επανενεργοποιήσουν τα αδύναμα ενήλικα βλαστοκύτταρα του τριχωτού της κεφαλής και κατ΄επέκταση και των θυλάκων των τριχών που δυσλειτουργούν ώστε να είναι πλέον σε θέση να δώσουν νέα μαλλιά αλλά και ενδυνάμωση, μεγαλύτερη διάμετρο και μήκος στα υπάρχοντα μαλλιά.

Με τη μέθοδο PRP κατ΄ουσίαν επιτυγχάνουμε την αύξηση της ποσότητας των αυξητικών παραγόντων, οπότε ενεργοποιείται μεγαλύτερος αριθμός ενηλίκων βλαστοκυττάρων και ως αποτέλεσμα επιτυγχάνεται η αυτοαποκατάσταση των δυσλειτουργιών σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται;

Η θεραπεία τριχόπτωσης PRP εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση της:

●   Ανδρογενετικής Αλωπεκίας
●   Γυναικείου Τύπου Ανδρογενετικής Αλωπεκίας
●   την ενίσχυση του αποτελέσματος της μεταμόσχευσης μαλλιών
●   την αντιμετώπιση της γυροειδούς αλωπεκίας
●   την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης διαφόρων αιτιολογιών
●   και για την πρόληψη της τριχόπτωσης

Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της θεραπείας τριχόπτωσης με PRP είναι εντυπωσιακά όσον αφορά τόσο την ποσότητα όσο και την ποιότητα των μαλλιών, καθώς η τριχόπτωση αναστέλλεται και βελτιώνεται η εικόνα συγκριτικά ανάλογα πάντα τη κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Οι ειδικοί της κλινικής είναι διαθέσιμοι για προσωπικό ραντεβού χωρίς κόστος και μπορείτε να καλέσετε για προγραμματισμό στο τηλέφωνο 800 11 00111 (Γραμμή χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα).

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα μέθοδο PRP μπορείτε να επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο της BERGMANN KORD (www.kord.gr).


e-mail: info@kord.gr
web-site: www.kord.gr

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline