Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Κλινική ΡΕΑ: ‘Breast Care’, Νέα πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών
Κλινική ΡΕΑ: ‘Breast Care’, Νέα πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών

Κλινική ΡΕΑ: ‘Breast Care’, Νέα πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών

  • October 26, 2017
  • 0 Likes
  • 28 Views
  • 0 Comments

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών, «BREAST CARE», που έχει ως στόχο την εκπαίδευση των γυναικών στην ψηλάφηση του μαστού και την ευρύτερη ευαισθητοποίηση του κοινού ως προς την πρόληψη.
        
Μέσω της υπηρεσίας «BREAST CARE» της Κλινικής ΡΕΑ, οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν με 3D video τις τεχνικές ψηλάφησης, τις οποίες συστήνεται να πραγματοποιούν μόνες στο σπίτι τους μια φορά το μήνα. Η υπηρεσία «BREAST CARE» δίνει στα εγγεγραμμένα μέλη της τη δυνατότητα «υπενθύμισης»,  με την αποστολή εξατομικευμένης ειδοποίησης για τη μαστογραφία ή το υπερηχογράφημα μαστών.  Επιπλέον, τα μέλη της υπηρεσίας απολαμβάνουν προνομιακές τιμές σε διαγνωστικές εξετάσεις όλο το χρόνο.
        
Επισκεφθείτε τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών στη διεύθυνση breastcare.reamaternity.gr
        
Ουσιαστικός στόχος της Κλινικής ΡΕΑ, είναι η πρόληψη του καρκίνου του μαστού, να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας.
        
Η ΡΕΑ υποστηρίζει όλες τις υπηρεσίες σχετικά με το μαστό, έχοντας ιδρύσει ένα πλέον σύγχρονο Κέντρο Μαστού, το οποίο συστεγάζεται με το Τμήμα Απεικονίσεων της ΡΕΑ, ενώ παράλληλα λειτουργεί οργανωμένη Κλινική Μαστού.
        
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην ιστοσελίδα: www.reamaternity.gr
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: