Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΚΕΕΛΠΝΟ: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS στη Θεσσαλονίκη
ΚΕΕΛΠΝΟ: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS στη Θεσσαλονίκη

ΚΕΕΛΠΝΟ: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS στη Θεσσαλονίκη

  • November 29, 2018
  • 0 Likes
  • 36 Views
  • 0 Comments

Σειρά εκδηλώσεων έχει προγραμματίσει για 18η συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 1ης Δεκεμβρίου 2018 – Παγκόσμιας Ημέρας AIDS.
    
Στο πλαίσιο αυτό, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου, Θεσσαλονικείς και επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν στον HIV/AIDS, μπροστά από το κινηματογράφο “Ολύμπιον” στην πλατεία Αριστοτέλους.
    
Έντυπο ενημερωτικό και προωθητικό υλικό του ΚΕΕΛΠΝΟ και των συμμετεχόντων φορέων, καθώς και προφυλακτικά, θα διανέμονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
    
Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από μουσικά και χορευτικά δρώμενα. Παράλληλα, θα υλοποιείται πρόγραμμα δρόμου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στις 7.30 το βράδυ, θα γίνει η αφή των κόκκινων κεριών, που θα σχηματίζουν το κόκκινο κορδελάκι (Red Ribbon), διεθνές σήμα ευαισθητοποίησης για το AIDS.
    
Φέτος, η ενημερωτική παρέμβαση θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή του Τμήματος Νοσηλευτικής του Α.Τ.Ε.Ι.Θ., της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Τμήματος Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή», του «ThessCheckpoint», του «Κέντρου Ζωής» και της HelMSIC (Hellenic Medical Students’ International Committee).
    
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.keelpno.gr
    
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: