Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δρ. MSc, FEBOT, FRCS (Orth)
ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δρ. MSc, FEBOT, FRCS (Orth)

ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δρ. MSc, FEBOT, FRCS (Orth)

  • August 17, 2011
  • 0 Likes
  • 42 Views
  • 0 Comments
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ BACK CARE NETWORK
ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ BRISTOL, ΑΓΓΛΙΑ


O Δρ. Ιωάννης Καρνέζης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με μακρόχρονη εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, εξειδίκευση και κλινική, χειρουργική και επιστημονική / ερευνητική εμπειρία σε μεγάλο εύρος τομέων της Ορθοπαιδικής και της Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης.
………………………………..
Έχει μετεκπαιδευτεί και εξειδικευτεί επί σειρά ετών στη Βρετανία, ως Ειδικευμένος Επιμελητής (Specialist registrar) σε όλα τα μεγάλα πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της δυτικής Αγγλίας (Frenchay Hospital, Southmead Hospital, Avon Orthopaedic Centre, Bristol Children’s Hospital, Bristol Royal Infirmary, Gloucester Royal Hospital και Musgrove Park Hospital).
………………………………..
Έχει επίσης μετεκπαιδευτεί ως Fellow Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης στα Νοσοκομεία Nuffield Orthopaedic Centre και John Radcliffe Hospital της Οξφόρδης.
………………………………..
Η κλινική του εμπειρία περιλαμβάνει την Αρθροσκοπική Χειρουργική (γόνατος, ώμου, ποδοκνημικής), Αρθροπλαστική (πρωτογενής και αναθεώρηση ισχίου, γόνατος, ώμου), Τραυματολογία (συμπεριλαμβανομένων κλειστής ενδομυελικής ήλωσης μακρών οστών, ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής ενδαρθρικών / περιαρθρικών καταγμάτων, αντιμετώπισης επιπλοκών τραύματος με τη χρήση της μεθόδου Ilizarov) και την Παιδο-Ορθοπαιδική.

Η πανεπιστημιακή του σταδιοδρομία περιλαμβάνει την θέση του Κλινικού Λέκτορα (Clinical Lecturer) Ορθοπαιδικής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Bristol (Ηνωμένο Βασίλειο, 2001-2004). Είναι πτυχιούχος και κάτοχος Διδακτορικού διπλώματος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει πτυχία Μάστερ (Μ.Sc., Πανεπιστημίο του Bristol), Χειρουργικής (F.R.C.S., Βασιλικά Κολλέγια Χειρουργών του Εδιμβούργου και της Γλασκώβης) και Ορθοπαιδικής (F.E.B.O.T., European Board of Orthopaedics and Trauma και FRCS(Orth), Intercollegiate Board χειρουργικών Κολλεγίων Λονδίνου, Εδιμβούργου, Γλασκώβης και Δουβλίνου).
………………………………..
Έχει διεξάγει εκτεταμένη έρευνα στον τομέα της Εμβιομηχανικής των καταγμάτων (κάτοχος του διεθνούς Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας GB 2 323 533 B) ενώ στην τρέχουσα ερευνητική του εργασία περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός ενός νέου ελάχιστα επεμβατικού υλικού σπονδυλοδεσίας.
………………………………..
Έχει ευρύτατο επιστημονικό συγγραφικό έργο
………………………………..
Είναι ο συγγραφέας πολλών άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά όπως τα Journal of Bone and Joint Surgery, Spine, Clinical Biomechanics, Injury, Journal of Arthroplasty, Acta Orthopaedica Scandinavica, Archives of Orthopaedic and Trauma Surgery, British Journal of Sports Medicine, Journal of Pediatric Orthopaedics, Hip International, Annals of Clinical Biochemistry. Είναι επίσης συγγραφέας στο βιβλίο ‘Surgical Technology’ (εκδόσεις Universal Medical Press, 9η και 17η έκδοση) και κριτής επιστημονικών εργασιών (reviewer) στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό ‘Injury’ έως σήμερα.
………………………………..
Είναι μέλος της Βρετανικής Ορθοπαιδικής Ένωσης, του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών, της Βρετανικής Εταιρείας Ορθοπαιδικής ‘Eρευνας, της Βρετανικής Εταιρείας Οστεοπόρωσης και της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης. Από το 2004 είναι εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών.

Έχει τιμηθεί με βραβεία από το Avon Orthopaedic Centre και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του και με ερευνητική υποτροφία από την εταιρεία Aesculap της Γερμανίας.

Είναι ιδρυτικό στέλεχος και Διευθυντής της Επιστημονικής Επιτροπής του Πανελληνίου Δικτύου Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης (Back Care network). Εργάζεται ως Ορθοπαιδικός Χειρουργός στο Νοσοκομείο ‘Υγεία’ Αθηνών.  
………………………………..
Επικοινωνία:
………………………………..
Δρ. Ιωάννης Καρνέζης
Ορθοπαιδικός Χειρουργός-Τραυματολόγος
Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης
Διευθυντής Επιστημονικής Επιτροπής του Back Care network
Ερυθρού Σταυρού 5 ΤΚ 15123 – Μαρούσι
(Έναντι Νοσοκομείου Υγεία)
Τηλέφωνο: 2106800745
E-mail : i.karnezis@backcare.gr
URL 1: www.ioanniskarnezis.gr
URL 2: www.backcare.gr