Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΚΑΠΩΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΑΠΩΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΑΠΩΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

  • July 21, 2014
  • 0 Likes
  • 90 Views
  • 0 Comments

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ, MSc
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΝΕΜΕΑΣ

 

Η Γεωργία Καπώλη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε και τελείωσε στο Γενικό Λύκειο Νεμέας. Το 2000 εισάγεται στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο πραγματοποιεί εννιάμηνη πρακτική άσκηση στα διαιτολογικά τμήματα του Λαϊκού Νοσοκομείου, του Τζανείου Νοσοκομείου, του Νοσοκομείου ΚΑΤ, του Σισμανογλείου Νοσοκομείου και του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπως επίσης εργάζεται εθελοντικά για ένα χρόνο (Σεπτέμβριος 2002 – Σεπτέμβριος 2003) στο Κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης και Mεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΝΑΝΣΙΣ στον Πειραιά.

Τον Οκτώβρη του 2003 αναλαμβάνει πτυχιακή εργασία με θέμα «Light μαργαρίνη: Μελέτη της βιολογικής δραστικότητας των λιπαρών υλών της και σύγκριση με την αντίστοιχα πλήρη σε λίπος μαργαρίνη» και τον Ιούλιο του 2004 αποφοιτεί από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο με βαθμό 7.2 (Λίαν Καλώς). Το Σεπτέμβρη του 2004 εισάγεται στο μεταπτυχιακό τμήμα Κλινικής Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου του Roehampton of Surrey του Λονδίνου στο οποίο φοιτεί για ένα χρόνο (Σεπτέμβριος 2005) και πραγματοποιεί μεταπτυχιακή διατριβή με θέμα «Διαφορές ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου Ι και ΙΙ ως προς τη σύσταση σώματος και της ποιότητας ζωής τους».

Από το Μάρτιο του 2005 είναι ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων. Από τον Οκτώβριο του 2005 έως το Δεκέμβριο του 2006 υπήρξε υπεύθυνη του διαιτολογικού τμήματος του Κέντρου αισθητικής και αδυνατίσματος UPTEMPO στον Πειραιά. Από τον Ιανουάριο του 2007 έως το Δεκέμβριο του 2010 ήταν υπεύθυνη του Διαιτολογικού Τμήματος του Ιατρικού και Διαγνωστικού Κέντρου EUROMEDICA στην Κηφισιά. Τα τελευταία 4 έτη είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ στο Κολωνάκι και στα Πατήσια.
    
Τέλος, από τον Ιούνιο του 2007 είναι Επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ στη Νεμέα Κορινθίας.

Από τον Οκτώβρη του 2006 εμφανίζεται περιοδικά σε εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών ΑΝΤΕΝΝΑ, ΣΚΑΪ, ΝΕΤ, STAR CHANNEL, σχολιάζοντας θέματα Διατροφής & Yγείας. Από την έναρξη της σταδιοδρομίας της μέχρι και σήμερα αρθρογραφεί συστηματικά σε ημερήσιες εφημερίδες και σε περιοδικά (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΚΕΡΔΟΣ, CITY PRESS, ΑΥΡΙΑΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, FORMA, VITALITE, ΕΓΩ, ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ) και σε ιστοσελίδες υγείας και ομορφιάς (care24.gr, logodiatrofis.gr, tlife.gr, newsbeast.gr).

Από το 2007-2012 ήταν αρχισυντάκτρια του έντυπου περιοδικού Λόγω… διατροφής και από το Μάιο του 2013 nutrition expert στο περιοδικό Men’s Health. Επίσης είναι συνεργάτης της Ομάδας Logodiatrofis.gr και αρθρογραφεί στο Νο1 portal Διατροφής & Υγείας.
    
Από το 2001 έως σήμερα έχει παρακολουθήσει όλα τα συνέδρια διατροφής, κλινικής διαιτολογίας, παχυσαρκίας και τροφίμων.
Τον Ιανουάριο του 2010 ανακηρύχτηκε Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Τέλος, τα τελευταία 3 έτη έχει συμμετάσχει στη συγγραφή & επιμέλεια κειμένων των ακόλουθων βιβλίων:

•    Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (2012). Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε! Επιστημονικές Εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, σελ 48-102.
•    Γρηγοράκης Δ (2011). Η Απόλυτη Αντιοξειδωτική Καλοκαιρινή Δίαιτα. Εκδόσεις ΛΥΜΠΕΡΗΣ
•    Παπίρη Άννα – Μαρία (2011). Η Επανάσταση της Νεότητας: Οδηγός αντιγήρανσης για όλη την οικογένεια. ΜΙΝΩΑΣ Εκδόσεις
    
Στοιχεία επικοινωνίας:

Γεωργία Καπώλη
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc
Αντιπρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας  
Επιστημονική Διευθύντρια Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης &
Μεταβολικού Ελέγχου ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Νεμέας
Αθήνα: Άνω Πατήσια & Κολωνάκι
Νεμέα: Ορ. Χριστοπούλου 20, ΤΚ 20500
Τηλ. 2746020322 – Κιν. 6946371446
e-mail: kapoli@logodiatrofis.gr
facebook: facebook.com/georgia.kapoli
url: www.apisxnansis.gr www.logodiatrofis.gr
    
    
    
   

  • Μοιραστείτε: