Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΚΑΠΟΓΛΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΠΟΓΛΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΠΟΓΛΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

  • June 29, 2014
  • 0 Likes
  • 60 Views
  • 0 Comments

altΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
MSc ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

Η Καρολίνα – Ευαγγελία Καπόγλου, γεννήθηκε και κατοικεί στα Ιωάννινα και είναι απόφοιτος του Leeds Metropolitan University.

Πρακτική άσκηση έκανε στο Νοσοκομείο «Πολυκλινική Αθηνών» όπου παρέμεινε και δούλεψε ένα χρόνο αμισθί στο τμήμα της Ενδοκρινολογικής Κλινικής. Επίσης έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στη Μονάδα Εντατικής παρακολούθησης και θεραπείας του Γ. Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Από το 1994 είναι η υπεύθυνη του παραρτήματος «Απίσχανσις – Λόγω Διατροφής» στα Ιωάννινα. Από το 2000 έως το 2002 υπήρξε εκπαιδεύτρια των ΙΕΚ Ιωαννίνων στο τμήμα «Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής» καθώς και μέχρι το 2010 εξετάστρια πιστοποίησης του τμήματος. Το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 υπήρξε καθηγήτρια στη σχολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παράρτημα Ιωαννίνων. Από το 2012 ασχολείται με την γονιδιακή διατροφή και είναι εξωτερικός συνεργάτης του «Yπηρεσίες Γονιδιακού Ελέγχου – Έλεγχος DNA» στην Λεμεσό.

Είναι μέλος του VDD (Verband der Diatassistenten Deutscher Bundesverband e.V.) και του DGE (Deutsche Gesellschaft fόr Ernahrung e.V.). Μέλος της B.A. (Βρετανική Ένωση Επιστήμης Διατροφής). Από το 2001 είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παρεντερικής και Εντερικής Διατροφής. Επίσης από την πρώτη ημέρα σύστασης της ΕΛ.Δ.Ε. (Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία), έγινε μέλος της σε μια προσπάθεια για την προαγωγή της Διατροφικής και Διαιτολογικής Επιστήμης.

Έχει συνεργαστεί με πολλά δημόσια σχολεία της πόλης των Ιωαννίνων καθώς και με το «Αρσάκειο» Ιωαννίνων σε προσπάθεια να ενημερωθούν οι μαθητές για τη σωστή διατροφή.

Από το 1994 έως σήμερα έχει αρθρογραφήσει σε πολλές εφημερίδες των Αθηνών, όπως και σε τοπικές, «Αδέσμευτος Τύπος», «Ελευθερία» Ιωαννίνων, «Ηπειρωτικός Αγών» Ιωαννίνων, «ΒΗΜΑ Πρεβέζης», κ.α.. Από το 2002 παρουσιάζει στο Ioannina TV και στον ΗΧΩ FM Ιωαννίνων εκπομπές με θέματα διατροφής και υγείας.

Στο ενεργητικό της έχει και πολλές συμμετοχές σε συνέδρια και ημερίδες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με θέματα διατροφής, κλινικής διαιτολογίας, παχυσαρκίας, τροφίμων.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Καρολίνα – Ευαγγελία Καπόγλου
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
MSc Κλινικής Διαιτολογίας
Επιστημονική Διευθύντρια Απίσχνανσις – Λόγω Διατροφής, Ιωάννινα
Ιδρυτικό Μέλος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας
28ης Οκτωβρίου 30 ΤΚ 45444, Ιωάννινα
Τηλ. 6946133312 & 6943189184
e-mail: apisxnansislogodiatrofis@gmail.com
web-site: www.logodiatrofis.gr
web-site: www.apisxnansis.gr

  • Μοιραστείτε: