Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΑ, MSc, MBA, SRD
ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΑ, MSc, MBA, SRD

ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΑ, MSc, MBA, SRD

  • June 17, 2009
  • 0 Likes
  • 126 Views
  • 3 Comments
ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ‘ΣΩΜΑ ΥΓΙΕΣ’

    
Η Κάλλια Γιαννιτσοπούλου, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc, MBA, SRD, γεννήθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Surrey της Μ. Βρετανίας στο τμήμα Διαιτολογίας Διατροφής ενώ έχει μεταπτυχιακό (ΜSc) με άριστα στην κλινική διατροφή από το ίδιο Πανεπιστήμιο και δευτερο μεταπτυχιακό (ΜΒΑ) στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Leicester.
    
Aπό το 2002 μέχρι σήμερα έχει εργαστεί στο Νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου στο τμήμα κλινικής Διατροφής, ενώ για 2 έτη ήταν διαιτολόγος σε διαβητολογικό κέντρο στην Αθήνα και σε κέντρο απώλειας βάρους στον Πειραιά.
    
Από το 2005 μέχρι σήμερα εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στο προσωπικό της διαιτολογικό κέντρο ‘Σώμα Υγιές’ στη Νεάπολη Πειραιά (Κωνσταντινουπόλεως 22 και Γρηγ. Λαμπράκη 257, 2ος όροφος, www.somaygies.gr) ενώ παράλληλα από τον Οκτώβριο του 2008 είναι επιστημονική συνεργάτης σε κέντρο διαταραχών λήψης τροφής.
    
Αρθρογραφεί εδώ και 5 χρόνια σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες (ενδεικτικά αναφέρονται το Prevention, το Shape, το Ε Ιατρικά, το Παιδί και Νέοι Γονείς) και έχει εμφανιστεί σε εκπομπές στην τηλεόραση. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων και του Βρετανικού Συλλόγου Διαιτολόγων.
    
Διαδικτυακή και τηλεοπτική παρουσία του Διαιτολογικού Κέντρου “Σώμα Υγιές”
    
•    Ακολουθείστε το ‘Σώμα Υγιές‘ και τη Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Κάλλια Γιαννιτσοπούλου στο facebook στη σελίδα: facebook.com/kalliagiannitsopoulou
    
•    Ακολουθείστε το ‘Σώμα Υγιές‘ και τη Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Κάλλια Γιαννιτσοπούλου στο twitter στη σελίδα @kalliagianni για δωρεάν συμβουλές διατροφής και ενημέρωση γύρω από τα νέα του ‘Σώμα Υγιές‘.
    
•    Επίσης παρακολουθείστε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις μας στο κανάλι του YouTube www.youtube.com/user/kalliagianni για διαρκή διατροφική εκπαίδευση.
    
•    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.somaygies.gr.
    
Στοιχεία επικοινωνίας:
    
Kάλλια Θ. Γιαννιτσοπούλου

Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc, MBA, SRD
Επιστημονικό Διαιτολογικό Κέντρο ‘Σώμα Υγιές’
Κωνσταντινουπόλεως 22 & Γρηγ. Λαμπράκη 257
2ος όροφος, Νίκαια – Πειραιάς
Τηλ: 2104933334 – Κιν: 6978121595
e-mail: info@somaygies.gr
e-mail: giannitsopoulou@yahoo.co.uk
web-site: www.somaygies.gr
    
    
    

  • Μοιραστείτε: