Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. TEVA: Νέο εργοστάσιο παραγωγής στείρων προϊόντων στην Ουγγαρία
TEVA: Νέο εργοστάσιο παραγωγής στείρων προϊόντων στην Ουγγαρία

TEVA: Νέο εργοστάσιο παραγωγής στείρων προϊόντων στην Ουγγαρία

  • October 18, 2012
  • 0 Likes
  • 61 Views
  • 0 Comments

Η Teva Pharmaceutical Company Ltd., πρόσφατα ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας στην Ουγγαρία ενός νέου εργοστασίου παραγωγής στείρων προϊόντων. Η επένδυση 110 εκατομμυρίων δολαρίων, καθιστά αυτό το νέο εργοστάσιο ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον εξελιγμένα εργοστάσια του κόσμου με ετήσια δυνατότητα παραγωγής 160-200 εκατομμυρίων ενέσιμων μονάδων.

Η έναρξη λειτουργίας του νέου εργοστασίου αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της διαρκούς ανάπτυξης και επένδυσης στο μέλλον και αντικατοπτρίζει την ισχυρή δέσμευση της TEVA για παροχή φαρμάκων υψηλής ποιότητας στους ασθενείς.

Μεγάλες δυνατότητες και ευελιξία

Με έκταση 15.000 τ.μ και μια σπονδυλωτή αρχιτεκτονική δομή, το νέο εργοστάσιο δεν είναι μόνο ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στείρων φαρμακευτικών προϊόντων αλλά και ένα από τα πλέον ευέλικτα του κόσμου. Η παραγωγή σε 6 ανεξάρτητες δομικές μονάδες μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ανάγκες της αγοράς, καθώς ακόμη και 6 διαφορετικά προϊόντα μπορούν να παραχθούν ταυτόχρονα ή σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, οι δυνατότητες παραγωγής   των μονάδων μπορούν να συνενωθούν.

Λόγω των τεράστιων δυνατοτήτων παραγωγής και της ευελιξίας του, το νέο εργοστάσιο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών για περισσότερες από 70 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, των χωρών της Ευρώπης και της Άπω Ανατολής. Ο CEO της TEVA Pharmaceutical Works Hungary υπογραμμίζει: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτή την επένδυση αλλά ακόμη πιο υπερήφανοι για τους εργαζόμενους της εταιρείας μας, που ονειρεύτηκαν, σχεδίασαν, κατασκεύασαν, εξόπλισαν και εργάζονται σε αυτό το εργοστάσιο. Αυτό το εργοστάσιο συμβολίζει την αρμονία της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας και της δημιουργικότητας και σκληρής δουλειάς των ανθρώπων μας».

Προτεραιότητα στην Ποιότητα

Η προσήλωση της TEVA στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα, είχε σαν αποτέλεσμα τη χρήση της καλύτερης υπάρχουσας τεχνολογίας κατά την κατασκευή.  Ο χειρισμός των προηγμένων  μηχανημάτων παραγωγής θα γίνεται από 263 έμπειρους και εξαιρετικά εκπαιδευμένους εργαζόμενους , ενώ παράλληλα, μια αυστηρή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου – 1 στους 3 εργαζόμενους ανήκει στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου- διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Στόχος της TEVA δεν είναι μόνο να εφαρμόζει τις τρέχουσες απαιτήσεις ποιότητας όλων των ρυθμιστικών αρχών, αλλά να ηγείται σε αυτό το περιβάλλον διαμορφώνοντας το επίπεδο ποιότητας του μέλλοντος.   Χάρη σε αυτές τις προσπάθειες, το νέο εργοστάσιο πέρασε με επιτυχία έναν από τους πλέον αυστηρούς ελέγχους στον κόσμο από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA)

Σχετικά με την TEVA

Η Teva Pharmaceutical Industries Ltd. είναι μια κορυφαία διεθνής φαρμακευτική εταιρία, η οποία έχει δεσμευθεί να διασφαλίζει ότι υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη είναι προσβάσιμη και διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, μέσα από την ανάπτυξη, την παραγωγή και την εμπορεία αποτελεσματικών, ποιοτικών και προσιτών σε τιμές γενοσήμων φαρμάκων, καθώς και καινοτόμων και εξειδικευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων και δραστικών ουσιών. Με έδρα το Ισραήλ, η Teva έχει καθιερωθεί ως ηγέτιδα εταιρία παγκόσμιας εμβέλειας στην αγορά γενόσημων, με ένα διεθνές χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει πάνω από 1.300 μόρια και άμεση παρουσία σε περίπου 60 χώρες. Η έρευνα και ανάπτυξη πρωτότυπων φαρμακευτικών μορίων εστιάζεται κυρίως στις θεραπευτικές κατηγορίες του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, της Ογκολογίας, της αντιμετώπισης του Πόνου, του αναπνευστικού και της υγείας της Γυναίκας, καθώς επίσης και στα βιολογικά φάρμακα. Η Teva σήμερα απασχολεί περίπου 46.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και το 2011 κατέγραψε καθαρά έσοδα $18.3 δις.

Σχετικά με την TEVA Hellas

Η Teva Hellas, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2008 και διαθέτει σκευάσματα, στις κατηγορίες των καινοτόμων, γενοσήμων και βιο-ομοειδών φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για την TEVA: www.tevapharm.com

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline