Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΗΠΑ: Οι εργαζόμενοι στις δημοτικές υπηρεσίας της Ν. Υόρκης πρέπει να εμβολιασθούν μέχρι 29 Οκτωβρίου
ΗΠΑ: Οι εργαζόμενοι στις δημοτικές υπηρεσίας της Ν. Υόρκης πρέπει να εμβολιασθούν μέχρι 29 Οκτωβρίου

ΗΠΑ: Οι εργαζόμενοι στις δημοτικές υπηρεσίας της Ν. Υόρκης πρέπει να εμβολιασθούν μέχρι 29 Οκτωβρίου

  • October 21, 2021
  • 0 Likes
  • 34 Views
  • 0 Comments

Οι εργαζόμενοι στις δημοτικές υπηρεσίας της πόλης της Νέας Υόρκης θα πρέπει να εμβολιασθούν κατά της Covid-19 μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, σε διαφορετική περίπτωση θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και δεν θα αμείβονται, δήλωσε ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Οι εργαζόμενοι θα λάβουν 500 δολάρια για την πρώτη δόση του εμβολίου, που πρέπει να χορηγηθεί σε εμβολιαστικό κέντρο του δήμου μέχρι τις 29 Οκτωβρίου. Μετά την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου και να δείχνουν το πιστοποιητικό του εμβολιασμού στους προϊσταμένους του, αναφέρεται στην ανακοίνωση του δημάρχου της Νέας Υόρκης.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο προνόμιο από το να υπηρετεί κανείς τους πολίτες της Νέας Υόρκης και αυτό το προνόμιο συνοδεύεται από την ευθύνη να διατηρεί κανείς το εαυτό του και την κοινότητά του ασφαλείς».

Το 71% των 160.000 εργαζόμενων στις δημοτικές υπηρεσίες της Νέας Υόρκης έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου, σύμφωνα με τον Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Παιδείας της πόλης της Νέας Υόρκης και στην υπηρεσία Υγείας και Νοσοκομείων της πόλης υποχρεώθηκαν σε εμβολιασμό τον Σεπτέμβριο και πλέον το ποσοστό των εμβολιασμένων βρίσκεται στο τουλάχιστον 95%, σύμφωνα με τον δήμαρχο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ  • Μοιραστείτε: