Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ευρωκλινική Αθηνών: Προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης
Ευρωκλινική Αθηνών: Προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης

Ευρωκλινική Αθηνών: Προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης

  • March 20, 2013
  • 0 Likes
  • 16 Views
  • 0 Comments

altΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας προληπτικού ελέγχου, πνευμονολογικής εξέτασης και ακτινογραφίας θώρακος Face στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν στο τηλ. 2106416345 την Παρασκευή 22 Μαρτίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 30/04/2013.

Λίγα Λόγια για το Πνευμονολογικό Τμήμα της Ευρωκλινικής Αθηνών

Διενεργούνται βρογχοσκοπήσεις, ενδοσκοπικοί υπέρηχοι, μελέτη ύπνου, σπειρομετρήσεις, laser κ.α. Επιπλέον, λειτουργεί Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος με στόχο την αξιολόγηση της αναπνευστικής κατάστασης, τη συζήτηση για τις συνέπειες του καπνίσματος καθώς και την υπόδειξη τρόπων διακοπής.

alt

Η πρώτη κλινική στην Ελλάδα που προμηθεύτηκε τον Ενδοσκοπικό Υπέρηχο EBUS και η 3η στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία διαγνωστική εξέταση που γίνεται διαμέσου του βρογχοσκοπίου και επιτρέπει ταυτόχρονη λήψη βιοψιών από βλάβες όπως είναι λεμφαδένες στο μεσοθωράκιο και μικροί καρκίνοι στο βάθος του πνεύμονα. Έτσι με μία απλή πράξη όπως η βρογχοσκόπηση δίνεται η λύση σε διαγνωστικά προβλήματα που αλλιώς η επίλυση τους θα απαιτούσε μεσοθωρακοσκόπηση ή θωρακοτομή, δηλαδή χειρουργική πράξη με αναπόφευκτα μεγαλύτερη νοσηρότητα και πολύ μεγαλύτερο κόστος νοσηλείας.

Ευρωκλινική Αθηνών
Αθανασιάδου 7-9, πάροδος Σούτσου, Αμπελόκηποι
Ευρωκλινική Παίδων
Λεμεσού 39-41 & Αχαρνών 209, Αθήνα
web-site: www.kentromastou.gr
web-site: www.euroclinic.gr
 
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline