Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ρακιντζής: ‘Έχει παραγραφεί το αδίκημα του ‘μαϊμού’ γιατρού στη Σκύρο’
Ρακιντζής: ‘Έχει παραγραφεί το αδίκημα του ‘μαϊμού’ γιατρού στη Σκύρο’

Ρακιντζής: ‘Έχει παραγραφεί το αδίκημα του ‘μαϊμού’ γιατρού στη Σκύρο’

  • June 3, 2014
  • 0 Likes
  • 14 Views
  • 0 Comments

altΤη διαπίστωση ότι το βασικό αδίκημα του «μαϊμού» γιατρού – που είχε διοριστεί διευθυντής Γενικής Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου χωρίς να διαθέτει πτυχίο – έχει παραγραφεί διατύπωσε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Η βασική μη νόμιμη πράξη τελέστηκε πριν πέντε χρόνια έχει παραγραφεί… Κανείς δεν πρόσεξε το πτυχίο του ανθρώπου αυτού, έδινε αυτός ο άνθρωπος ιατρικές οδηγίες;» αναρωτήθηκε ο κ. Ρακιντζής.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είχε κληθεί από την τοπική αυτοδιοίκηση και τις αρμόδιες αρχές, ώστε να ερευνήσει νωρίτερα την υπόθεση. Σημείωσε, δε, ότι εικάζει πως πρέπει να υπάρχουν πολλές υποθέσεις με πλαστά πτυχία, που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν μπορούμε να ψάξουμε όλα τα πτυχία του εξωτερικού».

alt

Μάλιστα, ανέφερε δύο ακόμα περιπτώσεις: Ένας καρδιοχειρουργός εμφάνιζε συστατική επιστολή από τον Μαγκντί  Γιακούμπ, όπου όπως αποδείχτηκε, ο διάσημος αιγύπτιος καρδιοχειρουργός δεν τον είχε γνωρίζει ποτέ και ένας πολιτικός μηχανικός που έφτιαχνε σχέδια χωρίς καν να έχει πτυχίο.

Τέλος, ο κ. Ρακιντζής σχολιάζοντας τα απίστευτα του νομικού συστήματος σημείωσε: «Αν εγώ έχω βάλει βόμβα στο Σύνταγμα πριν 20 χρόνια και εκραγεί σήμερα, τότε το αδίκημα που έχω τελέσει έχει παραγραφεί!».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline