Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΧΑΡΑΜΗΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD, Ph.D, FEBU
ΧΑΡΑΜΗΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD, Ph.D, FEBU

ΧΑΡΑΜΗΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD, Ph.D, FEBU

  • July 11, 2015
  • 0 Likes
  • 64 Views
  • 0 Comments

altΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ – ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο κ. Γεώργιος Α. Χαραμής γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1971. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές στο Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης εισάγεται, έπειτα από εξετάσεις, στο αγγλόφωνο τμήμα της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Semmelweis στη Βουδαπέστη (Ουγγαρία), απ’ όπου και αποφοίτησε με cum laude το 1997.

Μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας και την εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου στο άγονο Π.Ι. Πορτιανού στη Λήμνο, ειδικεύεται στη γενική χειρουργική στο νοσοκομείο ‘H Παμμακάριστος’ και εν συνεχεία στην Ουρολογία στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας. Τον Οκτώβριο του 2008 λαμβάνει τον τίτλο της ειδικότητας της Ουρολογίας έπειτα από γραπτές και προφορικές εξετάσεις, στις οποίες αρίστευσε.

Ακολούθως, μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη όπου εξειδικεύεται για ένα έτος στην ρομποτική, λαπαροσκοπική και ελάχιστα επεμβατική ουρολογία σε ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά κέντρα των Η.Π.Α. και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο New York Presbyterian του Πανεπιστημίου Columbia, με την ιδιότητα του έμμισθου επιστημονικού συνεργάτη (minimal invasive /endourology fellow). Κατά το διάστημα της παραμονής του, έχει την τιμή να εκπαιδευθεί δίπλα σε παγκοσμίου φήμης πανεπιστημιακούς δασκάλους όπως οι Jaime Landman, Ketan Badani και Mantu Gupta.

Εν συνεχεία, εργάζεται ως επιμελητής στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στην Πανεπιστημιακή Oυρολογική Κλινική του νοσοκομείου Cochin-Saint Vincent de Paul, Université Paris-Descartes V στο Παρίσι, όπου εξειδικεύεται περαιτέρω στην ουρολογική ογκολογία και τη λιθίαση του ουροποιητικού συστήματος, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Marc Zerbib και Bernard Debre. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάζεται ως Επιμελητής στην ουρολογική κλινική του θεραπευτηρίου Doctors’ Hospital και από το Νοέμβριο του 2011 ως επιστημονικός υπεύθυνος στην εν λόγω κλινική.

Ο κ. Χαραμής έχει να επιδείξει πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο. Έχει 14 δημοσιευμένες εργασίες στο PUBMED και είναι τακτικός κριτής (reviewer) υποβληθέντων εργασιών σε διεθνούς φήμης ουρολογικά περιοδικά (Urology Gold Journal, Journal of Urology, Journal of Endourology, Journal of Laparoendoscopic and Advanced Surgical Techniques , Journal of Pharmacology and Experimental Therapeutics).

Έλαβε το πτυχίο του Κολλεγίου των Ευρωπαίων Ουρολόγων (Fellow of the European Board of Urology), έπειτα από γραπτές και προφορικές εξετάσεις στις Βρυξέλλες το 2010 και αναγορεύτηκε διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2012. Το αντικείμενο της διδακτορικής του διατριβής εστιάστηκε στη βασική έρευνα του καρκίνου του προστάτη σε μοριακό επίπεδο και αποτελέσματα της διατριβής του δημοσιεύτηκαν στο έγκριτο περιοδικό British Journal of Pharmacology. Είναι πιστοποιημένος ρομποτικός χειρουργός και κάτοχος του Certificate of Off-Site Training As a Console Surgeon (da Vinci Surgical System). Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως επίσης και στην εκπόνηση ερευνητικών πρωτοκόλλων και μονογραφιών.

Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά και ουγγρικά. Είναι έγγαμος με την ιατρό παθολογοανατόμο Ευανθία Διακάτου και πατέρας της μικρής Κατερίνας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Γεώργιος Α. Χαραμής MD, Ph.D, FEBU
Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Ρομποτική Χειρουργική – Ενδοουρολογία
Λαπαροσκοπική Χειρουργική – Ογκολογία – Λιθίαση
Laser Προστατεκτομή – Εξάχνωση Προστάτη
Υπερηχογραφικός Έλεγχος – Βιοψίες Προστάτη
• Ιατρείο: Βασιλίσσης Σοφίας 77
ΤΚ 11521 (1ος Ορ) Κολωνάκι, Αθήνα  
Τηλ. 2107243310 – Κιν.6945438123
• Κλινική: Doctors Hospital
Πατησίων & Κεφαλληνίας 26
ΤΚ 11257 – Κυψέλη, Αθήνα
Τηλ. Γραμματείας Κλινικής: 2108807163
Γραμματέας: κ. Αθηνά Αλεξανδρή

e-mail: george.haramis@gmail.com
web-site: www.haramis-roboticurology.com

  • Μοιραστείτε: