Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Η ποδηλασία μπορεί να ‘τελειώσει’ την στύση σου!
Η ποδηλασία μπορεί να ‘τελειώσει’ την στύση σου!

Η ποδηλασία μπορεί να ‘τελειώσει’ την στύση σου!

  • October 23, 2017
  • 0 Likes
  • 22 Views
  • 0 Comments

Ακούς τους γύρω σου να σου λένε να αφήσεις το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείς κάθε μέρα για τη δουλειά και να πάρεις το ποδήλατο.
    
Γλυτώνεις την κίνηση, τα νεύρα, το άγχος και έρχεσαι σε επαφή με τον καθαρό αέρα. Υπάρχει όμως και κάτι που δεν γλυτώνεις. Αυτό είναι τα προβλήματα στην λειτουργία του πέους σου. Γιατί η σέλα δεν είναι και πολύ φιλική προς την στύση σου.
    
Αυτό που θα διαβάσεις από δω και κάτω δεν αφορά όσους κάνουν ποδήλατο. Όχι τους ευκαιριακούς χρήστες. Αν κάνεις 2-3 φορές την εβδομάδα, τότε πιθανότατα δεν θα σου δημιουργηθεί πρόβλημα.
    
Οι επαγγελματίες ποδηλάτες από την άλλη και αυτοί που το έχουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα είναι αρκετά πιθανό να αποκτήσουν στυτική δυσλειτουργία. Το ερεθιστικό νεύρο είναι αυτό που παθαίνει τη ζημιά. Κι αν σκέφτεσαι ότι ένα νεύρο δεν μπορεί να είναι τόσο προβληματικό, τότε μάθε ότι δεν πρόκειται απλώς για νεύρο.
    
Πρόκειται για μια ομάδα νεύρων που βρίσκονται στη λεκάνη και εκτείνονται από το παχύ έντερο στον πρωκτό, στο περινέο και στα γεννητικά όργανα.
    
Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι αρκετά βαθιά στον οργανισμό και φαντάζει αδύνατο να «τραυματιστεί», η συνεχής και καθημερινή πίεση, έστω και για μια ώρα την ημέρα κάνει το αδύνατο δυνατό.
    
Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό;
    
Να επενδύσεις στη σέλα του ποδηλάτου και να βρεις εκείνη που θα έχει ανατομική κατασκευή ώστε να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα.
    
Πηγή: MensHealth.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: