Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο καθαρισμός του παχέος εντέρου
Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο καθαρισμός του παχέος εντέρου

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο καθαρισμός του παχέος εντέρου

  • September 19, 2017
  • 0 Likes
  • 23 Views
  • 0 Comments

Αν έχεις μια επαφή με την lifestyle πραγματικότητα, θα ξέρεις ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει κάνει την υποκριτική δευτερεύουσα ιδιότητα ως προς τα επαγγελματικά της.
    
Εδώ και μια 4ετία σχεδόν, εκδίδει ένα διαδικτυακό περιοδικό με τη μορφή newsletter, στο οποίο δίνει κάτι περίεργες συμβουλές, όπως θεραπεία ατμών στο αιδοίο και τον κόλπο. Το Goop και η ηθοποιός έριξαν μια νέα συμβουλή στο νέο τεύχος. Καθαρισμός του παχέος εντέρου.
    
Στο άρθρο υποστηρίζεται ότι κάτι τέτοιο, εκτός από την καλυτέρευση του τελευταίου σταδίου του πεπτικού συστήματος, βοηθάει στην καταπολέμηση πονοκεφάλων, αλλεργιών και… της ακμής. Πόσο αληθινό είναι κάτι τέτοιο όμως;
    
Η αλήθεια είναι ότι όσα ακούγονται και λέγονται σε πολλά σποτάκια από κλινικές, δεν είναι αποδεδειγμένα αλήθεια. Οι περισσότεροι πιστοποιημένοι οργανισμοί ανά τον κόσμο εξηγούν ότι το να γεμίσεις με ζεστό νερό το έντερο σου δεν αποβάλλει απαραίτητα τις τοξίνες που επιφέρουν διάφορα προβλήματα στον οργανισμό. Αντιθέτως, ο καθαρισμός έχει οδηγήσει σε αρκετές περιπτώσεις σε ναυτία και σε διάτρηση εντέρου.
        
Μια έρευνα του περιοδικού Journal of Family Practice πηγαίνει τα προβλήματα του καθαρισμού λίγο παραπέρα. Πυελικά αποστήματα, πίεση του αέρα στις φλέβες του εντέρου, γάγγραινα στον πρωκτό και ανισορροπία ηλεκτρολυτών είναι τα πιο ζόρικα προβλήματα.
    
Γι’ αυτό η επιλογή του καθαρισμού δεν είναι καν η δεύτερη πιο ασφαλής. Ο μόνος δρόμος για να έχεις όσο το δυνατόν πιο καθαρό έντερο είναι η κατανάλωση φρούτων, λαχανικών και η μη κατανάλωση αλκοόλ.
    
Πηγή: TheGuardian.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: