Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Η Ευρωκλινική Αθηνών κέρδισε Χρυσό και Ασημένιο βραβείο στα HealthcareAwards 2017
Η Ευρωκλινική Αθηνών κέρδισε Χρυσό και Ασημένιο βραβείο στα HealthcareAwards 2017

Η Ευρωκλινική Αθηνών κέρδισε Χρυσό και Ασημένιο βραβείο στα HealthcareAwards 2017

  • September 18, 2017
  • 0 Likes
  • 34 Views
  • 0 Comments

Η Ευρωκλινική Αθηνών,η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και την Ευρώπη πιστοποιημένη ως «Φιλική προς τους ασθενείς» (Patients’FriendlyHospitals) με συνέπεια και προτεραιότητα στο τρίπτυχο Εμπιστοσύνη-Ασφάλεια-Φροντίδα, κέρδισε Χρυσό και Ασημένιο βραβείο στα HealthcareAwards 2017.
    
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν ταHealthcare Business Awardsπου αναδεικνύουν και τιμούν μέσα από συγκεκριμένα και αυστηρά κριτήρια τους παρόχους υγείας που ξεχωρίζουν καθώς και τις υπηρεσίες τους.
    
Στην τελετή απονομής των βραβείων, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου υγείας επιβράβευσαν την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου.  Σε αυτό το πλαίσιο και ειδικότερα στην κατηγορία Νοσοκομεία-Ιδιωτικές Κλινικές-Διαγνωστικά Κέντρα, ο όμιλος Ευρωκλινικήςξεχώρισε και βραβεύτηκε με Χρυσό Βραβείο “Ποιότητας Υπηρεσιών” για την γενική ποιότητα υπηρεσιών της Ευρωκλινικής Αθηνών. Επιπλέον έλαβε Ασημένιο βραβείο Καινοτομίας ως  «η πρώτη Κλινική στην Ευρώπη» που πιστοποιήθηκε ως “Patients’ FriendlyHospital”  από την TUVAustria.
    
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής κ. Αντώνης Βουκλαρής παραλαμβάνοντας το χρυσό βραβείο ποιότητας από τον Αντιπρόεδρο ΔΣ και Αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια για τη βράβευση του ομίλου Ευρωκλινικής στα HealthcareBusiness Awards που πλέον έχουν γίνει θεσμός στον κλάδο υγείας. Τα βραβεία αυτά είναι η αναγνώριση της προσήλωσής μας για άριστες υπηρεσίες με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που αναγνώρισαν το έργο μας και σε όλους τους ιατρούς- συνεργάτες μας και το προσωπικό μας που με γνώση και φιλότιμο ξέρουν και κάνουν τη διαφορά».
    
Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ:
Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία, που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών.
    
Με 175 νοσηλευτικές κλίνες, 12 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), 8 χειρουργικές αίθουσες, 4 κλίνες στην Μονάδα Εμφραγμάτων, συνεργασία με 300 μόνιμους γιατρούς και 740 εξωτερικούς συνεργάτες, 500 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τμήμα επειγόντων περιστατικών 24ωρης λειτουργίας και ασθενοφόρα σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, η Ευρωκλινική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, απασχολώντας κορυφαίους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, με τον πλέον αξιόπιστο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
Στα ιατρικά της κέντρα και τις ειδικές μονάδες, εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και τεχνικές. Είναι πιστοποιημένη για την Ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN 15224: 2012 αλλά και για την ασφάλεια των γευμάτων που παρασκευάζονται, διακινούνται και διανέμονται εντός της κλινικής, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO  22000:2013 ενώ πιστοποιήθηκε πρόσφατα με ISO 9001:2015.
    
Για περισσότερες πληροφορίες: www.euroclinic.gr
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: