Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Η Ελληνική Πρωτοβουλία ανακοινώνει νέα δωρεά ύψους 50.000 δολαριων στα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS
Η Ελληνική Πρωτοβουλία ανακοινώνει νέα δωρεά ύψους 50.000 δολαριων στα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS

Η Ελληνική Πρωτοβουλία ανακοινώνει νέα δωρεά ύψους 50.000 δολαριων στα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS

  • November 8, 2017
  • 0 Likes
  • 28 Views
  • 0 Comments

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (Hellenic Initiative – TΗΙ) ανακοινώνει νέα δωρεά ύψους $ 50,000 στα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS, ενισχύοντας, για ακόμα ένα χρόνο, το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας που υποστηρίζει οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.
    
Η φετινή δωρεά θα εξασφαλίσει σίτιση σε 36 οικογένειες  που κατοικούν στα Ελληνικά Χωριά SOS στη Βάρη, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο καθώς και τον Ξενώνα Βρεφών SOS στο Μαρούσι.
    
Συνολικά, αναμένεται ότι 198 παιδιά θα ωφεληθούν άμεσα από τη νέα αυτή δωρεά. Η νέα αυτή δωρεά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, συμπληρώνει τους πόρους που συγκεντρώθηκαν μέσω της πρωτοβουλίας «Reaching for the Stars» (www.facebook.com/reachingforthestarsSOS) στο Τορόντο του Καναδά, η οποία αποδικνύει το ζωηρό και έμπρακτο ενδιαφέρον της Διασποράς, για ουσιαστική προσφορά στη χώρα.
    
Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και κατά τα τελευταία 4 χρόνια, περισσότερες από 2.000 οικογένειες έχουν υπάρξει άμεσοι αποδέκτες των προσπαθειών της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας. H συνολική συμβολή της Ελληνικής Πρωτοβουλίας στα Ελληνικά Χωριά SOS, αγγίζει τα $ 850,000, με τον οργανισμό να αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς συνεργάτες της Ελληνικής Πρωτοβουλίας.
    
Ο Μιχάλης Πρίντζος, Διευθυντής Προγραμμάτων της Ελληνικής Πρωτοβουλίας δήλωσε: «Η νέα μας δωρεά στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος επιβεβαιώνει την συνεχή και αμετάκλητη υποστήριξη μας σε οργανισμούς που βοηθούν όσους βρίσκονται σε ανάγκη. Οργανισμοί οι οποίοι στοχεύουν στο να κάνουν μια θετική διαφορά για πολίτες που συχνά δεν έχουν τη δυνατότητα να ακουστούν, χρειάζονται τη βοήθεια μας, τώρα περισσότερο από ποτέ. Μέσα από τη νέα μας δωρεά στα Παιδικά Χωριά SOS, στεκόμαστε για άλλη μία φορά υπερήφανα δίπλα στις προσπάθειες τους, με στόχο να κάνουμε την αλλαγή και να υποστηρίξουμε οικογένειες που αντιμετωπίζουν αντιξοότητες, σε όλη τη χώρα».
    
Ο Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος πρόσθεσε: «Νιώθουμε μεγάλη χαρά και συγκίνηση που η Ελληνική Πρωτοβουλία και οι Έλληνες ομογενείς στέκονται για άλλη μια φορά δίπλα μας, δείχνοντας ότι η γεωγραφική απόσταση όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν φτάνει για να σβήσει τα αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης προς εκείνους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, και μάλιστα τα παιδιά. Όσο θα υπάρχουν φίλοι και υποστηρικτές σαν την Ελληνική Πρωτοβουλία που βρίσκονται στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS με συνέχεια και συνέπεια στο χρόνο, είναι σίγουρο ότι θα μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη και οικογενειακή ζεστασιά σε κάθε παιδί που είχε την ατυχία να τα στερηθεί κάποια στιγμή της ζωής του».
    
Λίγα λόγια για την Ελληνική Πρωτοβουλία
    
Αποστολή μας: Η επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας, μέσα από φιλανθρωπικές δράσεις και προγράμματα που στοχεύουν στην οικονομική ανάκαμψη.
Κινητοποιούμε ανθρώπους με στόχο την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης, την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
    
Είμαστε η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative – TΗΙ) – ένα παγκόσμιο κίνημα των Ελλήνων της Διασποράς.
    
Περισσότερες πληροφορίες στο website: www.TheHellenicInitiative.org
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: