Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Γίνε ένα με το πάτωμα με αυτό το 30λεπτο πρόγραμμα
Γίνε ένα με το πάτωμα με αυτό το 30λεπτο πρόγραμμα

Γίνε ένα με το πάτωμα με αυτό το 30λεπτο πρόγραμμα

  • October 17, 2017
  • 0 Likes
  • 44 Views
  • 0 Comments

Η γυμναστική είναι μια έννοια τόσο ελαστική, τόσο ευρεία που μπορείς πραγματικά να θεωρήσεις οποιαδήποτε συνεχόμενη κίνηση που κάνεις ως τέτοια.
    
Προχωράς στο δρόμο και κάνεις άλματα πάνω σε παγκάκια; Κάτι γυμνάζεις εκείνη τη στιγμή. Ένας από τους καλούς φίλους του σώματος είναι και το πάτωμα.
    
Το πάτωμα μπορεί να αποτελέσει από μόνο του ένα όργανο για να κάνεις τις ασκήσεις σου. Ακόμα κι αν δεν είσαι στο γυμναστήριο. Ακόμα και σπίτι σου.
    
Οι 4 ασκήσεις που θα δεις στη συνέχεια έχουν ως απαραίτητο το πάτωμα.
    
Και ένα στρώμα για να μην προκαλέσεις κάποιο τραυματισμό. Και σχετικά καλή αντοχή γιατί είναι one-take κατάσταση.
    
Καθόλου ξεκούραση μεταξύ των ασκήσεων.
    
Walkout: Γονατίζεις στο έδαφος, έχεις τους γλουτούς σε εσωτερική θέση, δεν είσαι δηλαδή τουρλωμένος, και προχωράς με τα χέρια προς τα μπρος, δίχως να κουνήσεις κάτι πέρα από τον κορμό σου. Δες το βίντεο εδώ 
   
Swiss Ball Wipers: Βάζεις μια μπάλα γυμναστικής ανάμεσα στα πόδια σου και κουνάς δεξιά κι αριστερά, χωρίς να σηκωθούν από το έδαφος τα χέρια και ο πυρήνας σου. Η αντίσταση που κάνουν οι κοιλιακοί σου θα τους κάνει πολύ πιο σφιχτούς.
    
Frog Thrust: Κίνηση βατράχου. Τοποθετείς το σώμα σε θέση για κάμψεις και καθώς σηκώνεσαι κάνεις ένα μικρό άλμα, βάζοντας τα χέρια σου στην εσωτερική μεριά των ποδιών. Όπως τα βατράχια.
    
Mountain Climber: Τοποθετείς μια μπάλα στο έδαφος και βάζεις τα χέρια σου πάνω της σα να κάνεις κλειστές κάμψεις. Πιέζεις την μπάλα και ταυτόχρονα κινείς τα πόδια σου σα να σκαρφαλώνεις και να ψάχνεις να πατήσεις σε μια εσοχή του βράχου. Μπορείς να το κάνεις και χωρίς τη μπάλα. Δες το βίντεο εδώ 
    
Όλες οι ασκήσεις γίνονται με 10 επαναλήψεις, δίχως ξεκούραση μεταξύ τους. Μόλις τις τελειώσεις, έχεις ένα λεπτό για ανάσες και έφυγες για δεύτερο γύρο. Σταματάς στους 4 ή τους 6. Ανάλογα με την αντοχή και το πόσο αρχάριος ή όχι είσαι.
    
Πηγή: MensFitness.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: